trombosit ve lokosit yüksekliği

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Vvvv tarafından oluşturulan trombosit ve lokosit yüksekliği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 898 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı trombosit ve lokosit yüksekliği
Konbuyu başlatan Vvvv
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Vvvv

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar kadindogumcum kan tahlili yapti kanda trombosit ve lokosit olmasi gerekenden yuksek cikiyor. 3 hafta tekrar etti kan aldi takip etti hala yuksek ve beni hematologa sevk etti. Acikcasi biraz endiselendim. Bebek icin bir sorun olur mu😔 neden yuksekler acaba. Acikcasi yasadigim bir hastalik rahatsilikta yok. Diger kan degerlerim normal

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar kadindogumcum kan tahlili yapti kanda trombosit ve lokosit olmasi gerekenden yuksek cikiyor. 3 hafta tekrar etti kan aldi takip etti hala yuksek ve beni hematologa sevk etti. Acikcasi biraz endiselendim. Bebek icin bir sorun olur mu😔 neden yuksekler acaba. Acikcasi yasadigim bir hastalik rahatsilikta yok. Diger kan degerlerim normal
Kaç haftalık hamilesin canım. Lökosit beyaz kan hücresi artışı oluyor trombosit de kanı durdurmaya yarayan pıhtılaşma hücreleri canım lökosit kansızlık olduğu zaman da yükselebilir kan hapı içiyor musun düzenli olarak. doktorun hemotoloğa gitmeni Akdeniz anemisi olma durumundan dolayı tedbir amaçlı yollamıştır bi hastalığımda yok diyorsun inşallah bişey de çıkmayacatır Allah'ın izniyle bebekte senden beslendiği için alıyor sendeki besinleri.

MrymCetinkaya

Kayıtlı Üye
rank
Bende de trombosit düşüklüğü oluyor canım, gebelikle alakali gebelik bitince herşey eski haline dönüyor. Seninki de muhtemelen gebelikle alakali, hematoloji bir kan testi yapacak adını şu an hatırlamıyorum. Sonucunu gidip kendin labaratuvardan alıyorsun, böyle bir cam parcasi verecekler kandaki ak yuvar ve alyuvarlara bakiyorlar, önemli olan orda çıkan seviye , onu doktoruna götürüyorsun. Test bende normal çıktı seninkide normal çıkacaktır emin ol. Gebelikle alakali tamamen hiç endiselenme. Geçmiş olsun.

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Bazı gebelerde kanda pihtilasma olabilirmiş aspirin tedavisiyle düzeliyor korkma canm

Tüm sayfalar yüklendi.