Tuvalet eğitimi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Nisa. tarafından oluşturulan Tuvalet eğitimi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,949 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tuvalet eğitimi
Konbuyu başlatan Nisa.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Bugün kızıma 4 günü daha oncelerden araara tuvalete tutuyordumua bu dört gün 10 dakikada bir tuvalete goturuyom tuvalete alistida sabah uyandı anne cisim caddesi tuvalete goturucektim ama tuvalet doluydu tuvalete sokaniskadar altına yaptı bide anne çiş yaptım diyiyor hemen pantolonunu cikariyim tuvalete goturuyum diyene kadar altına kaçırıyor bu arada kizim 3 yaşına girdi bide bugün besdakkada bir anne cisdedi soktum tuvalete ama cissini yapmiyor oynuyor böyle gider sepes edicem acaba allismicakmi dünde uyumuş kalmış aksam 1 ikisaate yakin altini islatmamisdi sizce napiyim birakiyim mi peşini yoksa devammi edeyim sizce alisicakmi acaba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok yoruldum bugün tuvalete birçok birçok don yıka ofof
Naptın kuzum nasıl gidiyor

Nisa.

Kayıtlı Üye
rank
Naptın kuzum nasıl gidiyor
İyidir canım sen nasilsin

Alış ti tuvalete artık söylüyor arada oyyuna dalinca kaçırıyor ama alıştı çok sukur

Alış ti tuvalete artık söylüyor arada oyyuna dalinca kaçırıyor ama alıştı çok sukur

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bugün kızıma 4 günü daha oncelerden araara tuvalete tutuyordumua bu dört gün 10 dakikada bir tuvalete goturuyom tuvalete alistida sabah uyandı anne cisim caddesi tuvalete goturucektim ama tuvalet doluydu tuvalete sokaniskadar altına yaptı bide anne çiş yaptım diyiyor hemen pantolonunu cikariyim tuvalete goturuyum diyene kadar altına kaçırıyor bu arada kizim 3 yaşına girdi bide bugün besdakkada bir anne cisdedi soktum tuvalete ama cissini yapmiyor oynuyor böyle gider sepes edicem acaba allismicakmi dünde uyumuş kalmış aksam 1 ikisaate yakin altini islatmamisdi sizce napiyim birakiyim mi peşini yoksa devammi edeyim sizce alisicakmi acaba

Çok yoruldum bugün tuvalete birçok birçok don yıka ofof
Off bende başlıcam bugünlerde canım yaa Allah yardımcımiz olsun

Nisa.

Kayıtlı Üye
rank

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Canım basladim ama söylemiyor bi türlü 🥺🥺

Evet geçen gün Instagram da okudum 9aylikken alıştırmislar beze yapmiyo düşünebiliyomusun 🥰🤩ya iyide o daha minnacık kasları gelismemiski nasıl oluyo anlamıyorum
Oyyy yerim ben onu yaaa sıpa aliscaktir kuzum zamanla sen ona videolara baktır

Tüm sayfalar yüklendi.