Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün kızıma 4 günü daha oncelerden araara tuvalete tutuyordumua bu dört gün 10 dakikada bir tuvalete goturuyom tuvalete alistida sabah uyandı anne cisim caddesi tuvalete goturucektim ama tuvalet doluydu tuvalete sokaniskadar altına yaptı bide anne çiş yaptım diyiyor hemen pantolonunu cikariyim tuvalete goturuyum diyene kadar altına kaçırıyor bu arada kizim 3 yaşına girdi bide bugün besdakkada bir anne cisdedi soktum tuvalete ama cissini yapmiyor oynuyor böyle gider sepes edicem acaba allismicakmi dünde uyumuş kalmış aksam 1 ikisaate yakin altini islatmamisdi sizce napiyim birakiyim mi peşini yoksa devammi edeyim sizce alisicakmi acaba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok yoruldum bugün tuvalete birçok birçok don yıka ofof
Asla pes etme alışıcak zamanla 10 dk da bir tuvalete götür benim kızım çişini yapmıyordu kakasını yapardı hep altına sinir krizi geçirdim artık o dönemlerde am alıştı çok şükür senin kızında alışır kolay olmuyor ama pes etme neredeyse alışmış zaten başta altına kaçırmalar olacak altında bez var sanıyordur
Asla pes etme alışıcak zamanla 10 dk da bir tuvalete götür benim kızım çişini yapmıyordu kakasını yapardı hep altına sinir krizi geçirdim artık o dönemlerde am alıştı çok şükür senin kızında alışır kolay olmuyor ama pes etme neredeyse alışmış zaten başta altına kaçırmalar olacak altında bez var sanıyordur