Tuvalete egıtım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde zumre tarafından oluşturulan Tuvalete egıtım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,015 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tuvalete egıtım
Konbuyu başlatan zumre
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

zumre

Kayıtlı Üye
rank
Haklısın cnm o zaman şöyle yap özellikle yanacağı zaman sıvı verme bide çizgi flim Ler var maalesef çok zor bır dönem benımde var bir tane nasıl olacak bilmiyorum 🤣🤗
Ya sanki çizgi film verirken odaklanamıyor çiş yapmaya elinden aldı mı En azından biraz odaklanıyor iki arada bir derede kaldım inatçı bir çocukla Gerçekten bu süreç iki katına çıkıyor

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ya sanki çizgi film verirken odaklanamıyor çiş yapmaya elinden aldı mı En azından biraz odaklanıyor iki arada bir derede kaldım inatçı bir çocukla Gerçekten bu süreç iki katına çıkıyor
Tuvalet eğitici flim ler var cnö normal değil onunla konuş bıde bırde sor kendisine var mı hafı gidelim her ihtimal e karşı alıştırma külot ları var ondan giydir cnm sana da zor olmaz

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
3 buçuk yaşında tuvalet eğitimi veriyorum 4 gunum sürekli altına kaçırıyor bugun 1 saat tuvalete durdu sonra çişini yaptı tutmaya başladı çişini kucuk de degıl bana fikir verırmıdınıx
Valla canım benim oğlum 4 yaşına girecek 1 ay sonra hala tuvalet eğitimi yok , çocukta tuvalet fobisi var doktorla konuştuk doktor bu sefer onunla da konuştu tamam diyor ama yok ağlıyor ne yapacağımızı bilmiyoruz bizde artık 🤦🏻‍♀️

zumre

Kayıtlı Üye
rank
Valla canım benim oğlum 4 yaşına girecek 1 ay sonra hala tuvalet eğitimi yok , çocukta tuvalet fobisi var doktorla konuştuk doktor bu sefer onunla da konuştu tamam diyor ama yok ağlıyor ne

yapacağımızı bilmiyoruz bizde artık 🤦🏻‍♀️
Ayşenur Seninki de mi öğrenmedi Benimki de 3,5 yaşında bir hafta olacak kakasını tuvalete yapıyor iki gündür ama bir haftadır kesinlikle çişini tuvalete yapmıyor bağırıyor çağırıyor ne yapacağım ben de bilmiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tuvalet eğitici flim ler var cnö normal değil onunla konuş bıde bırde sor kendisine var mı hafı gidelim her ihtimal e karşı alıştırma külot ları var ondan giydir cnm sana da zor olmaz
Sormaya fırsat vermiyor ki sorduğum gibi bağırıyor kendini yerlere atıyor gelmemek için tuvalete gittiğimizde de anne Geliyor geliyor diyor ama bir şey yok

Sormaya fırsat vermiyor ki sorduğum gibi bağırıyor kendini yerlere atıyor gelmemek için tuvalete gittiğimizde de anne Geliyor geliyor diyor ama bir şey yok

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Bez bagladığım zaman anne çişim geliyor dıyor çıkardığım zaman demiyor inatçı bir çocuktan da

Ne yapıcaz böyle anlamiyorum

Sabırla bekliyorum valla napayım 2 haftadan fazla altını açtım belki böyle öğrenir dedim ya yok inatlaşıyor gitmiycem dedi mi bütün dünya dil dökse de asla ikna edemez benim kızı kendilerinin hazır olup istemesi gerekiyor öbür türlü hem biz hem onlar yıpranıyor ben akışına bıraktım çiş dediğinde gidelim diyorum evet derse götürüyorum hayır derse kendi bilir

Bizim kız haftada iki gün okula gidiyor öğretmeni anneme sabah kalktığında bez kuruysa hazırdır demiş bizimki dışına bile çıkıyor ama ben de bilmiyorum buralar hala çok soğuk ben de cesaret edemedim
Görümcem de öyle dedi ama ben daha ona bakabilme şerefine nail olamadım uyandıktan sonra hemen çıkmıyor yataktan çıkmıyor rüyasını anlatıyor bu arada instagramda denk geldim çiş tutabilmeleri için top egzersizi var dizlerinin arasına topu sıkıştırarak yürümeleri kasları geliştiriyormuş biz yaptırıyoruz merdivenden kendi başlarına inip çıkmaları da fayda sağlıyormuş

Son düzenleme:

zumre

Kayıtlı Üye
rank
Sabırla bekliyorum valla napayım 2 haftadan fazla altını açtım belki böyle öğrenir dedim ya yok inatlaşıyor gitmiycem dedi mi bütün dünya dil dökse de asla ikna edemez benim kızı kendilerinin hazır olup istemesi gerekiyor öbür türlü hem biz hem onlar yıpranıyor ben akışına bıraktım çiş dediğinde gidelim diyorum evet derse götürüyorum hayır derse kendi bilir

Görümcem de öyle dedi ama ben daha ona bakabilme şerefine nail olamadım uyandıktan sonra hemen çıkmıyor yataktan çıkmıyor rüyasını anlatıyor bu arada instagramda denk geldim çiş tutabilmeleri için top egzersizi var dizlerinin arasına topu sıkıştırarak yürümeleri kasları geliştiriyormuş biz yaptırıyoruz merdivenden kendi başlarına inip çıkmaları da fayda sağlıyormuş
Tekrardan Bez takmak istemiyorum tuvalete gelmek ıstemıyor tuvalete de gelmek ıstemıyor

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Bizimki ev müstakil olunca 40 kere iniyor çıkıyor günde merdivenlerden zaten ama biraz da keyfi gibi bu olay.Mesela benimki eskiden kaka yaptığında hemen ağlardı çabuk temizle hemen diye bugünlerde saklıyor yaptın mı diyorum hayır diyor inatla açmayayım diye ağlıyor

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ayşenur Seninki de mi öğrenmedi Benimki de 3,5 yaşında bir hafta olacak kakasını tuvalete yapıyor iki gündür ama bir haftadır kesinlikle çişini tuvalete yapmıyor bağırıyor çağırıyor ne yapacağım ben de bilmiyorum

Ya ben altını açık sa bırakamıyorum çişini yapsa resmen çıkdırmış gibi ağlıyor üstüme yaptım diye yani kendi çişinden korkuyor ne i yapacağım bilmiyorum Bir gün buraya başardım diye post açmayı hayal ediyorum artık

zumre

Kayıtlı Üye
rank
Ya ben altını açık sa bırakamıyorum çişini yapsa resmen çıkdırmış gibi ağlıyor üstüme yaptım diye yani kendi çişinden korkuyor ne i yapacağım bilmiyorum Bir gün buraya başardım diye post açmayı hayal ediyorum artık
Şu an altı açık mı yoksa tuvalet eğitimi veriyor musun canım bir de büyük kakasını yaptığı zaman temizlememe izin vermiyor bağırıyor çağırıyor anne altımı açma diyor bezliyken anlamadım şimdi çocuklar da bu tuhaf

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Şu an altı açık mı yoksa tuvalet eğitimi veriyor musun canım bir de büyük kakasını yaptığı zaman temizlememe izin vermiyor bağırıyor çağırıyor anne altımı açma diyor bezliyken anlamadım şimdi çocuklar da bu tuhaf
Yok bez var şuan altında yoksa kıyamwt kopuyor evde

Tüm sayfalar yüklendi.