Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Takma bence de biraz zaten muhtemelen her yere de işemiştir biraz daha dayan bir daha nerden halılar yıkanacak da temizlik kıyı bucak yapılacak da kurbana kadar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bizimki ev müstakil olunca 40 kere iniyor çıkıyor günde merdivenlerden zaten ama biraz da keyfi gibi bu olay.Mesela benimki eskiden kaka yaptığında hemen ağlardı çabuk temizle hemen diye bugünlerde saklıyor yaptın mı diyorum hayır diyor inatla açmayayım diye ağlıyor
Bizde de durum aynı canı isterse söylüyor istemezse söylemiyor ki çoğunlukla söylediğinde yapmıştır bile altına geldi geldi diyor daha tuvalete girmeden açıyorum ki yapmış bile çiş de kaka da aynı hazır değiller demek ki yapacak bir şey yok bekleyecez
Ya ben altını açık sa bırakamıyorum çişini yapsa resmen çıkdırmış gibi ağlıyor üstüme yaptım diye yani kendi çişinden korkuyor ne i yapacağım bilmiyorum Bir gün buraya başardım diye post açmayı hayal ediyorum artık
Takma bence de biraz zaten muhtemelen her yere de işemiştir biraz daha dayan bir daha nerden halılar yıkanacak da temizlik kıyı bucak yapılacak da kurbana kadar
Bizde de durum aynı canı isterse söylüyor istemezse söylemiyor ki çoğunlukla söylediğinde yapmıştır bile altına geldi geldi diyor daha tuvalete girmeden açıyorum ki yapmış bile çiş de kaka da aynı hazır değiller demek ki yapacak bir şey yok bekleyecez
Her olayları ayrı dert ama bizim büyük küçük fark etmeksizin birbirimize sevincimizi paylaşmamız iyiki var bu platform
Her olayları ayrı dert ama bizim büyük küçük fark etmeksizin birbirimize sevincimizi paylaşmamız iyiki var bu platform
3 buçuk yaşında tuvalet eğitimi veriyorum 4 gunum sürekli altına kaçırıyor bugun 1 saat tuvalete durdu sonra çişini yaptı tutmaya başladı çişini kucuk de degıl bana fikir verırmıdınıx
Ya canım benim sıkıntım tuvalete gelmemesi kesinlikle tuvalete gelmiyor kendini yerlere oturuyor bağırıyor Bir de kesinlikle çişini yapmıyor tuvalette yani 6 saat boyunca çişini tutabiliyor
Ya canım benim sıkıntım tuvalete gelmemesi kesinlikle tuvalete gelmiyor kendini yerlere oturuyor bağırıyor Bir de kesinlikle çişini yapmıyor tuvalette yani 6 saat boyunca çişini tutabiliyor