Tuvalete egıtım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde zumre tarafından oluşturulan Tuvalete egıtım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,015 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tuvalete egıtım
Konbuyu başlatan zumre
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Tekrardan Bez takmak istemiyorum tuvalete gelmek ıstemıyor tuvalete de gelmek ıstemıyor
Takma bence de biraz zaten muhtemelen her yere de işemiştir biraz daha dayan bir daha nerden halılar yıkanacak da temizlik kıyı bucak yapılacak da kurbana kadar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bizimki ev müstakil olunca 40 kere iniyor çıkıyor günde merdivenlerden zaten ama biraz da keyfi gibi bu olay.Mesela benimki eskiden kaka yaptığında hemen ağlardı çabuk temizle hemen diye bugünlerde saklıyor yaptın mı diyorum hayır diyor inatla açmayayım diye ağlıyor
Bizde de durum aynı canı isterse söylüyor istemezse söylemiyor ki çoğunlukla söylediğinde yapmıştır bile altına geldi geldi diyor daha tuvalete girmeden açıyorum ki yapmış bile çiş de kaka da aynı hazır değiller demek ki yapacak bir şey yok bekleyecez

Ya ben altını açık sa bırakamıyorum çişini yapsa resmen çıkdırmış gibi ağlıyor üstüme yaptım diye yani kendi çişinden korkuyor ne i yapacağım bilmiyorum Bir gün buraya başardım diye post açmayı hayal ediyorum artık
Her olayları ayrı dert ama bizim büyük küçük fark etmeksizin birbirimize sevincimizi paylaşmamız 🥰🥰 iyiki var bu platform

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Takma bence de biraz zaten muhtemelen her yere de işemiştir biraz daha dayan bir daha nerden halılar yıkanacak da temizlik kıyı bucak yapılacak da kurbana kadar

Bizde de durum aynı canı isterse söylüyor istemezse söylemiyor ki çoğunlukla söylediğinde yapmıştır bile altına geldi geldi diyor daha tuvalete girmeden açıyorum ki yapmış bile çiş de kaka da aynı hazır değiller demek ki yapacak bir şey yok bekleyecez

Her olayları ayrı dert ama bizim büyük küçük fark etmeksizin birbirimize sevincimizi paylaşmamız 🥰🥰 iyiki var bu platform
Valla ben de istemezdim şahsen oyun kesilmiyor uyku kesilmiyor 🤭

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Evet ya iyi ki var kimse ile yüz yüze görüşemesekte sanalda o kadar güzel arkadaşlıklar edindik ki 🫠

Gamzegamze

❤️HÜMEYRAM❤️Ademim
Yönetici
Mod
rank
3 buçuk yaşında tuvalet eğitimi veriyorum 4 gunum sürekli altına kaçırıyor bugun 1 saat tuvalete durdu sonra çişini yaptı tutmaya başladı çişini kucuk de degıl bana fikir verırmıdınıx
Çok sabırlı olmak gerekiyor canım ya biz 10 günde anca alisabildik hala da ara ara zorlanıyoruz

zumre

Kayıtlı Üye
rank
Çok sabırlı olmak gerekiyor canım ya biz 10 günde anca alisabildik hala da ara ara zorlanıyoruz
Ya canım benim sıkıntım tuvalete gelmemesi kesinlikle tuvalete gelmiyor kendini yerlere oturuyor bağırıyor Bir de kesinlikle çişini yapmıyor tuvalette yani 6 saat boyunca çişini tutabiliyor

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Ya canım benim sıkıntım tuvalete gelmemesi kesinlikle tuvalete gelmiyor kendini yerlere oturuyor bağırıyor Bir de kesinlikle çişini yapmıyor tuvalette yani 6 saat boyunca çişini tutabiliyor
Zorlama o zaman bezi geri bağlamak iyi olur bu kadar inat etmesi ilerleme sağlamaz kabız falan olur Allah korusun uğraştırmasın

Tüm sayfalar yüklendi.