Cani
CaniM sen bir sağlıkla doğur da üçüncüye ALLAH kerim daha 2 doğurmadan 3 düşünmende bir tuaf açıkçasıKızlar takmış millet 3 çocuğa olmaz yapma filan kaynanmgil başta esimi durtuyolar yani dicem o ki kızım 9 aylık oğlum 7 aylık hamileyim bundan sonra yapamyon diyolar eşimde yok diyonolursa bosarim sizce diyorum kızım oğlum büyüyünce eşimin fikri değişir mi kızlar 3 olursa kabul eder mi ikinci bosucakti anasigil etmiş ikna filan neelr neler demişti bana ama. Bnm idealim üç çocuk sizce napayim bu aralar çok sıkiyolar doğum sonrası önlem al diye küçük peş peşe oldular ama napayim rabbim verdi onlar buyunce bir tane daha olsun isterim tabiki bende şimdi herkes maddiyat diyo ya bende diyom sınavlara hazirlanicam doğum sonrası kpss kızlar denicem şansımı rabbim güç kuvvet verir bakarım bakacak kimsem yok anamdan bir faydam yok anam 7 aylık oldum daha gelipte yardımcı olmadı kızımda ben hep yaptım annem doğumda yattı hep hiç faydası olmadı kaynanmda iş götü yok öle gezdi durdu temizli bilmez lafa gelince aramızı iyi bozdu tayinde çıktı eşim asker kızlar doğuya artık doğumu tasincaz doğum için tekrar Adana'ya gelcez burda yapcam sonra 15 kaynanamda kalcam anam bakarım demiyo kaynnann baksın diye öle nefret ediyo benden ki anlatamam size kızlar insan ailesini kötülemez ama paylasmka istedim sizlerde benimm birer ailem oldunuz szice napayim canlarimm annem benim için bitti millete karşı ariyom konusuyoz onun dışında asla ona bakmicam kızlar gelini baksın banane o bana yardım ettimi asla gaddar bir anam var bmm işte psikolojik sıkıntısı var yoksa normal olan ana kızı kötü yolda olsa gelir kızı kötü biri olsada gelir benim biseyim yok alaha sukur hatam ufak atismamiz olabilir ama cekmiuo