Ürederm lipo krem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sensey tarafından oluşturulan Ürederm lipo krem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 924 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ürederm lipo krem
Konbuyu başlatan Sensey
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sensey

Sensey

Kayıtlı Üye
rank
ÜREDERM; kseroderma/kserozis (kuru cilt), iktiyozis (balık pulu görünümündeki kuru cilt hastalığı), atopik egzama, asteotik egzama gibi kronikleşmiş kuru cilt durumlarının eşlik ettiği deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır.
Bende bu yüzden kullancam ama hamilelikte bi zararı olur mu ki bilemedim

Sensey

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelik ve emzirme doneminde doktora danisilmadan kullanilmamasi tavsiye ediliyor fakat boyle bir aciklama varsa ben doktorun yazmis olmasina dahi guvenemiyorum malesef.. tabi ki sizin kişisel tercihiniz..
Ellerim çok kötü durumda mecbur olmasam bende kullanmak istemem ama ne yapacagimi şaşırdım

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Ellerim çok kötü durumda mecbur olmasam bende kullanmak istemem ama ne yapacagimi şaşırdım
Doktorun uygun gorduyse ve gercekten buna cok ihtiyac duyuyorsan tabi ki kullan.. hamilelik bitene kadar dahada kotulesmesin.. belki ellerinde oldugu icin bebegini etkiliycek bir durum degildir.. ayrintili incelemede ve on bilgide doktorun bunu degerlendirmis olmasi gerekiyor zaten..biraz kullan ortaya cikacak yan etkilerini degerlendir.. alalhin izniyle bi sorun yasamazsin..

Sensey

Kayıtlı Üye
rank
Doktorun uygun gorduyse ve gercekten buna cok ihtiyac duyuyorsan tabi ki kullan.. hamilelik bitene kadar dahada kotulesmesin.. belki ellerinde oldugu icin bebegini etkiliycek bir durum degildir.. ayrintili incelemede ve on bilgide doktorun bunu degerlendirmis olmasi gerekiyor zaten..biraz kullan ortaya cikacak yan etkilerini degerlendir.. alalhin izniyle bi sorun yasamazsin..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bilgi verdiğiniz icin🙏

Tüm sayfalar yüklendi.