Ne nasıl bir üslup ya herkes her postu açar sorar sonuçta burda sormak ve öğrenmek bildiğimiz birsey varsa paylaşmak için burdayım eğer post çok rahatsız edici birseyse zaten arkadaşlarım hallediyor evet evladın için kötü şeyler yasamissin keşke olmasaydı ama olmuş rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin doktorların suçu varsa şikayetini olursun burda ne kdar anne var hele ki
@Hülya12 arkadasimiz o kdar aci dolu gunler yasada ki o küçücük yavruya hic görüp koklayamadan toprağa verdi sen dua et rabbim zorlu bir gebelikte olsa kucağına almayı nasip etmiş bunada şükür de kendimden örnek verim bnm de bebeğim çok küçük doğdu elimden aldılar hiç görmeden 15 gün yattı tekrar eve gelip 1 hafta anca gördüm tekrar kötü olup yoğun bakıma tekrar yattı ve yine uzun kaldı ve doktor hiç olumlu konuşmadı ama ben buraya girip güzelce sadece dua istedim rabbim burda ki annelerden razı olsun hepsi dualarında yer verdiler bende çok ayrı kaldım ama kaç senedir burdayım tek bir hakaret bir tek ağır kelimem yoktur evet bir kaç postunda ağır konsuuyrousn eğer posttan rahatsizsan verme cevap geç bir şikayetin varsa da söylersin şikayetine göre de halledilir ama neyse sen pek birseyden anlicagini düşünmüyorum ilkez bu şekilde birinede yazdım isterseniz şimdi linç etsinler ama sende bu cevaptan rahatsız oluyorsan (bok) yeeee bak bakalım bu şekilde bir msj cevap gelince okuyunca nasıl oluyormuş empati kurarsın
@Hülya12 @Kayra'nın Annesi 👼🏼 @Gamze Hümeyra Valla son cümleden dolayı şimdiden özür dilerim sabah sabah okuyunca sinir oldum herkesten bu cümle için kusura bakmayın ama bazıları hakkediyor malasef