Sorum var Uslubum zorlarina gitmiş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aynurka tarafından oluşturulan Uslubum zorlarina gitmiş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,820 kez görüntülenmiş, 66 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uslubum zorlarina gitmiş
Konbuyu başlatan Aynurka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Belinayin❤️ Annesi

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
Sonunda herkes için kusura bakmayın dedim çünkü tek tek isim bilmediğim için aklıma ilk gelen ve sürekli konuştuğum için yoksa diğer türkü sizde aynasız cnm ayritetmedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tek onlardan dilemedim cnm sonunda herkesten diye yaziyor zaten cnm burda kimseyi ayrı etmedim sadece isim olarak aklıma gelen bunlar diye etiket yaptım yanlış anlaşılma olduysa tekrar kusura bakmayın niyetim insan ayırmak değil
Anladım 😊🌸

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
🥰❤️

Evet canım normalde böyle şeyler demezsin ama yine de deneseydin keşke
Neyse boşverelim bidaha olmaz zaten 🥰
Yok cnm olmaz 🥰 ilk ve son

Yap kuzum yap yapmak isteyip yapamazsan bana söyle istediğin lafı de ben düzeltirim
Olmadı bulamadım galiba yazdığımı duzeltemiyorum o kelimeyi silicektim kuzum ama olmuyor yada ben beceremedim artık cnm sen yapa bilirsen sil cnm yada düzelt cnm zaten ilk ve son 🥰❤️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
🥰❤️

Yok cnm olmaz 🥰 ilk ve son

Olmadı bulamadım galiba yazdığımı duzeltemiyorum o kelimeyi silicektim kuzum ama olmuyor yada ben beceremedim artık cnm sen yapa bilirsen sil cnm yada düzelt cnm zaten ilk ve son 🥰❤️
O kelimeyi mi silmek istiyorsun canım

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba bu son açtığım konu şöyleki benim kullandığım bazı kelimeler zorlarina gitmiş yedirememisler bir kiz yasak ilişki yaşayıp hamile kalmaktan korkup gelip burda konu açmış bende öyle boklar yemeseydin gibi bir yorum attım tam hatırlamıyorum o sırada da ben yeni doğum yaptım dogurdugum gece aldılar oğlumu benden yoğun bakıma yatırdılar ki bununda tüm sorumlusu oradaki doktor ve hemşireler çocuğumun suyu erken geldi çocuğum ise suyum gelmeden önce emzikten çıkıp suyu yutmuş ben hissettim dedim pıt diye aşağı bişey düştü sonra sancilastim neyse beni doğuma almadılar suyum geldi tamamen beni doğuma almadılar suyum bitti doğum sancisindan geberiyorum yine doğuma almıyorlar olabilir diyip gidip kahve içiyorlar 50 defa çağırdım en az sonra çocugu doguruyorum içerde boguluyomus az kalsın onu ogreniyorum bana ciğer geliştirici iğne yapmadıkları için olduğunu öğreniyorum suyu yuttuğu için ciğerleri enfeksiyon kapabilirmis onu ogreniyorum bide plesentam on duvara yapışık olduğu için zaten böyle biseyin olmaması için sezerysn dediğini öğreniyorum doktorun sonuç olarak çocuğum kucağımda değil orda nasıl ne halde bilmiyorum doktora köpek dediğim için suclaniyorum yahu benimki acı değil mi ben anneyim cocugum orda o doktorlar ebelerin yaptığı yanlışlar yüzünden ne halde bilmiyorum çok kan kaybettim üç serum kan taktılar iki dil atlı hapı bir iğne vurdular ölümden döndüm çocuğum onlar yüzünden yoğun bakımda ben köpek dedim diye suçlu mu oldum ha olduysam köpek demem yada öyle boklar yemeseydin demem zorunuza gidiyorsa ben burda bu uygulamayı da silerim herkes kendi keyfine baksın benden rahatsız olanda bok yesin
Yok ben kendime adıma yorumunu beğendim hatta beğendim butununa bastım gorduysen canim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Evet cnm ama bulamadım zaten etiketlemeyi bile yeni öğrenmiştim 🥰 sen eğer biliyorsun rica etsem silermisin
Tmm tabi ki canım sileyim

Yok ben kendime adıma yorumunu beğendim hatta beğendim butununa bastım gorduysen canim
Neyini beğendin acaba Elif🙄

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.