Sen ne biçim konuşuyorsun bu hakkı nereden alıyorsun senin doktorunun yaptığı yanlış ile tüm doktorlari aynı hakareti yapamazsin bunu geçtim bir acı çekmissin Allah kimseye evlat acısı çektirmesin ama bunu gelipte acısını burda çıkarmanın anlamı yok hak var hukuk var doktorlarinin suçu var ise bunu kanıtlayıp şikayet edebilirdin burda bu kadar dil dökeceğine orda sonuç alırdinn burda hiçbir kimsenin ne yaptığı ne yapacağı bizi ilgilendirmez biri bir post açar haklı veya haksız günah veya sevap üslubunu bozmadan cevap verirsin veya vermezsin yada görmezden gelebilirsin biz zaten öyle tatsız konularda el atıyoruz uyarıyoruz baktik olmuyor üyeyi siliyoruz her ne olur ise olsun senin üslubun çok yanlış burda kimse senin bu nazını ağzı bozukluğunu çekmek zorunda değil senin değerin senin elinde burda böyle isen arkadaş çerçevesinde ve ortamlarda düşünemiyorum inşallah bir an önce düzelirsin sen bir bayansin eşsin herşeyden önce bir annesin hiç böyle sözler yakışmıyor sana herkes kendine yakışanı yapar ve herkes yaptığı ve yapacağı söylediği ve söyleyecegi şeylerden sorumludur Allah senin ve senin gibilere Hidayet nasip etsin sana önerim geçmişe takılı kalıp da böyle ağzını bozma dediğim gibi doktorların bir suçu var ise sen benden iyi biliyorsun herkeste biliyor ki hak var hukuk var şikayet edebilirdin şahsen ben olsaydım ederdim geçmişi kenara bırak evladına yakısir bir anne olmaya çalış ona göre konuş konuşurken lafını ölç tart biç öyle konuş bu üslup ile devam eder isen senin üyeliğini silmek zorunda kalıcaz haberin olsunKızlar merhaba bu son açtığım konu şöyleki benim kullandığım bazı kelimeler zorlarina gitmiş yedirememisler bir kiz yasak ilişki yaşayıp hamile kalmaktan korkup gelip burda konu açmış bende öyle boklar yemeseydin gibi bir yorum attım tam hatırlamıyorum o sırada da ben yeni doğum yaptım dogurdugum gece aldılar oğlumu benden yoğun bakıma yatırdılar ki bununda tüm sorumlusu oradaki doktor ve hemşireler çocuğumun suyu erken geldi çocuğum ise suyum gelmeden önce emzikten çıkıp suyu yutmuş ben hissettim dedim pıt diye aşağı bişey düştü sonra sancilastim neyse beni doğuma almadılar suyum geldi tamamen beni doğuma almadılar suyum bitti doğum sancisindan geberiyorum yine doğuma almıyorlar olabilir diyip gidip kahve içiyorlar 50 defa çağırdım en az sonra çocugu doguruyorum içerde boguluyomus az kalsın onu ogreniyorum bana ciğer geliştirici iğne yapmadıkları için olduğunu öğreniyorum suyu yuttuğu için ciğerleri enfeksiyon kapabilirmis onu ogreniyorum bide plesentam on duvara yapışık olduğu için zaten böyle biseyin olmaması için sezerysn dediğini öğreniyorum doktorun sonuç olarak çocuğum kucağımda değil orda nasıl ne halde bilmiyorum doktora köpek dediğim için suclaniyorum yahu benimki acı değil mi ben anneyim cocugum orda o doktorlar ebelerin yaptığı yanlışlar yüzünden ne halde bilmiyorum çok kan kaybettim üç serum kan taktılar iki dil atlı hapı bir iğne vurdular ölümden döndüm çocuğum onlar yüzünden yoğun bakımda ben köpek dedim diye suçlu mu oldum ha olduysam köpek demem yada öyle boklar yemeseydin demem zorunuza gidiyorsa ben burda bu uygulamayı da silerim herkes kendi keyfine baksın benden rahatsız olanda bok yesin
Uyarıyorum seni ....
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Biz güzel dille kaç defa söyledik canım bizde bir anneyiz rabbim kimseye evlat acısı bebeğin ayrıca ne Yaşar i ise yaşasın burda hakaret içerikli konuşamaz sen postunu iyice ayrıntılı okumadın galiba ve son zamanlarda arkadaşın her posta köpek diye yorumlar yaptığını görmedin galiba @leylam19
Ya arkadaşlar gerçekten iyrenç iyrenç fotolar atıpta açık açık yatakta neyi nasıl yaptıklarını anlatanlara sayqı duyup. duymalıyız deyip yeni doğum yapmış ama bebeyinden ayrı kalmış bir annenin bu iyrençliye bi kötü sözle tepki vermesinemi takıldınız? Acılı olduğu için öyle yazmış ola bilir bunu güzel bir dille söyleyemezmiyiz?
Son düzenleme: