Noluyo anlamadim
@Kayra'nın Annesi 👼🏼 @Gamze Hümeyra
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
@Kayra'nın Annesi 👼🏼 @Gamze Hümeyra
Azerbaycanli arkadasima yazmisim diyorumki o qizi unutub @aynurkayi konuşulmuşCanım Türkçe yazarmisin
@Gamze Hümeyra @Kayra'nın Annesi 👼🏼
Aynurka hakkımı sence yazdiklarni.o zaman iyi oku.derimAzerbaycanli arkadasima yazmisim diyorumki o qizi unutub @aynurkayi konuşulmuş
İyi bak iyi okuAzerbaycanli arkadasima yazmisim diyorumki o qizi unutub @aynurkayi konuşulmuş
Hülya noluyo anlamadimAynurka hakkımı sence yazdiklarni.o zaman iyi oku.derim
İyi bak iyi oku
İyice bak men burda yazmişim hatalarini onun amaki öyle post acanlari yasak aşk hakinda öyle insanları direk engeleyin bişey yapin @gamzeye yazdiklari gördüm sok oldum yardim etmeyin öyle birilerineAynurka hakkımı sence yazdiklarni.o zaman iyi oku.derim
İyi bak iyi oku
Her kelime katılıyorumÖncelikle geçmiş olsun Kendine Nasıl yakıştırıyorsun Senin Bir Kaç Posttaki yorumlarını gördüm çok hakaret içerikli kelimeler konuşuyorsun ayıp ya arkadaşlarım seni uyarmış ben olsam bende uyaracaktim onlara teşekkür ederim rahatsız olan var mı demissin çok rahatsız olan var sende güzel konuscaksan konuş konusmuyacaksan yorum yapma şuan çok üzüldüm hemcinsimin bunları demesi edep biraz !!
Biz mi anlatamiyoruz gamze zaten üyelikten sildi arkadaş Ayşe'ye neler yazmış size normal mi geliyor burada kimse kimseyi asla savunmaz kimsenin bir ustunlugu yok anlatabildim mi herkez burada istediği kadar post açar konu resim olmadığı sürece seviyeli olduktan sonra derlesir aile sorunları olur arkadasa soracak değil kimse ben anlatmış olabilirim onu hiç ilgilendirmez kendi kocası Instagram'da kadınlarla yaklamisti mesaj felan öyle hatırlıyorum biz ona dedikmi neden anlatıyorsun veya ağır kelime kullandikmiİyice bak men burda yazmişim hatalarini onun amaki öyle post acanlari yasak aşk hakinda öyle insanları direk engeleyin bişey yapin @gamzeye yazdiklari gördüm sok oldum yardim etmeyin öyle birilerine
Canımsın askimHer kelime katılıyorum![]()
Sende bietanem umut nasıl oldu kuzumBiz mi anlatamiyoruz gamze zaten üyelikten sildi arkadaş Ayşe'ye neler yazmış size normal mi geliyor burada kimse kimseyi asla savunmaz kimsenin bir ustunlugu yok anlatabildim mi herkez burada istediği kadar post açar konu resim olmadığı sürece seviyeli olduktan sonra derlesir aile sorunları olur arkadasa soracak değil kimse ben anlatmış olabilirim onu hiç ilgilendirmez kendi kocası Instagram'da kadınlarla yaklamisti mesaj felan öyle hatırlıyorum biz ona dedikmi neden anlatıyorsun veya ağır kelime kullandikmi
Canımsın askim
Biliyorum gördüm okudum hepsini normal geliyormu dedimi ben arkadasimBiz mi anlatamiyoruz gamze zaten üyelikten sildi arkadaş Ayşe'ye neler yazmış size normal mi geliyor burada kimse kimseyi asla savunmaz kimsenin bir ustunlugu yok anlatabildim mi herkez burada istediği kadar post açar konu resim olmadığı sürece seviyeli olduktan sonra derlesir aile sorunları olur arkadasa soracak değil kimse ben anlatmış olabilirim onu hiç ilgilendirmez kendi kocası Instagram'da kadınlarla yaklamisti mesaj felan öyle hatırlıyorum biz ona dedikmi neden anlatıyorsun veya ağır kelime kullandikmi
Canımsın askim
Asenam biraz daha iyi kuzum laren nasıl olduSende bietanem umut nasıl oldu kuzum