Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şuan erkek kardeşimin eşi bu dediğiniz durumda bu ay gecikmesi oldu diye doktora gitti 13 haftalık hamile olduğu söylendi ama sadece bu ay adet görmedigini söyledi doktora. Doktor da bu durumun bazen olabildiğini söyledi..
Ben üzerine görmüşüm canım. İlk denememizde tutmuş. 1 hafta geç döllenme olmuş. O ay adet oldum ama ilk gün çok geldi 2. Gün yok denilcek kadar diger günler de damla damla yani farklıydı biraz adetim normalin göre. Öbür ay adet olmadan 4 gün önce mi ne test yaptım belim çok agrıyordu Hamilemiyim acaba dedim test pozitif çıktı hissetmişim
Ben üstüne görme iki gebelgmdede yasadm mesela 3 gün sonra adet günüm diyelm bugün boyle 1 damla leke geldi bdahada gelmedi o sekilde oluyo kahverengi sekildeydi
Karnı çıktı ortaya hareket hissetti dedi ne oluyor doktoa gitti pat bebek ondam önceki hareketleri bağırsak hareketi sanmış hep 21 haftalıktı işte öğrendiğinde