üstüne görme

• Konbuyu başlatan Özlemenes
  • Toplam 18 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Özlemenes tarafından oluşturulan üstüne görme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,078 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı üstüne görme
Konbuyu başlatan Özlemenes
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan özlemenes

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel hamisler 😊 çok çok yeniyim aranızda. benim normalde 10 gün ve fazlası süren çok yoğun ve pıhtılı adetim olurdu ve adet belirtisi olarak başdönmesi ve mide ağrısı olurdu. afedersiniz ped yetismezdi.Bu ay 3 gün erken geldi damla şeklinde . sonra hafif cogaldi ama yine damla şeklinde devam etti. inanilmaz meme hassasiyeti var(normalde hic olmaz)...ve sürekli canim bişeyler istiyor🙊 böyle bişey yaşayan var mı?
Kanamanız da artış olmazsa test yapın yerleşme kanaması olabilir

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Bende üstüne görme ile ilgili soru açtım aradaki fark ne adet ile diye çok az cevap geldi
Benim ilk hamileliğim üstüne görme yada yerleşme kanaması tarzı bişey yaşamadım yaşayan arkadaşlar görünce yazarlar

Bebişimin annesiyim

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel hamisler 😊 çok çok yeniyim aranızda. benim normalde 10 gün ve fazlası süren çok yoğun ve pıhtılı adetim olurdu ve adet belirtisi olarak başdönmesi ve mide ağrısı olurdu. afedersiniz ped yetismezdi.Bu ay 3 gün erken geldi damla şeklinde . sonra hafif cogaldi ama yine damla şeklinde devam etti. inanilmaz meme hassasiyeti var(normalde hic olmaz)...ve sürekli canim bişeyler istiyor🙊 böyle bişey yaşayan var mı?
Canım ilk önce hoş geldin
Ve benimde adetim e 4 5 gün kala bende biranda çok sacılanmıştım ve sonrasında bikaç damla kahve rengi şeklinde kanamam olmuştu bu bir gün içinde bitmişti 2 bekledim devamı gelmedi sonra test yaptım pozitif çıkmıştı yani hamileydim zaten kısmet olmadı 3 cü ayda düşük yaptım 8 ay geçti üzerinden bakalım kısmet ne zamana Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım 🤲

özlemenes

Kayıtlı Üye
rank
2 gün biraz yogun gibi oldu şimdi kesildi. ama diğer adetlerme göre çok çok az oldu ve erken kesildi
Ve benimde adetim e 4 5 gün kala bende biranda çok sacılanmıştım ve sonrasında bikaç damla kahve rengi şeklinde kanamam olmuştu bu bir gün içinde bitmişti 2 bekledim devamı gelmedi sonra test yaptım pozitif çıkmıştı yani hamileydim zaten kısmet olmadı 3 cü ayda düşük yaptım 8 ay geçti üzerinden bakalım kısmet ne zamana Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım 🤲
hosbuldum 😊.. üzüldüm Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin. 😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

2 gün biraz yogun gibi oldu şimdi kesildi. ama diğer adetlerme göre çok çok az oldu ve erken kesildi
hosbuldum 😊 üzüldüm Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin. 😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yaz burayada canım güzel haberlerini bekliyoruz İnşallah🥰🤲🏻
bugün test yaptım ama cikmadi bisey😢 olsaydı çıkardı heralde

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.