Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siz bu konuda neyi merak ediyor sunuz yani ben taktirmadim ama taktiran arkadaşlar var onun her 6 ayda bir sanırım veya da 1 yılda kontrol oluyor muhakkak yaptirmak lazım ama işte spiral de %100 korumuyor onda da hep risk var
Evet maalesef mesela bu 3. Gebeliğim ve ortanca kızım daha 1 yaşında şuan hamileyim nasıl oldu bilemedik ama korunuyorduk yani olmuyor hiç bir türlü bize baya sürpriz oldu evet 3. Istiyorduk ama bu kadar erken değil o yüzden bende 3 den fazla düşünmediğim için doğumda tüpleri bağlanmayı çözüm buldum ama biri de yorum yapmış tüpleri baglatip hamile kalan tanıyorum diye yorumu okuyunca yıkıldım resmen ama yine de baglatcam sanırım yoksa olmuyor
Valla ödüm kopuyor tekrar hamile kalırsam diye nasibi varsa geliyor sanırım halamdan biliyorum halam 2 . Evliliğini yapmadan önce tüplerini bağlattı 20 sene sonra 2. Eşinden ayrılıp bize geldi ve hamile olduğu ortaya çıktı şimdi kızı 7 yaşında kızıyla birlikte yaşıyor
Merhaba hanımlar tüpleri baglatmak yüzde yüz koruyor mu ? Yani her ilişki sırasında eşiniz normal içeri mi bosaliyor lütfen kusura bakmayın afeder siniz ama bebde baglatmayi düşünüyorum ve çok merak ediyorum bu evreden sonra işler nasıl yürüyor İnternette biraz araştırdım ama istediğim cevabı bulamadım hani her ilişkide içeri bosaldiginda bir şey olur mu risk var mı bununla birlikte başka bir yöntem ile de korunuyor musunuz yoksa bunu yaptirdgimda gerçekten kafam rahat edecek mi lütfen yaptiranlar aydinlatabilir mi
Merhaba hanımlar tüpleri baglatmak yüzde yüz koruyor mu ? Yani her ilişki sırasında eşiniz normal içeri mi bosaliyor lütfen kusura bakmayın afeder siniz ama bebde baglatmayi düşünüyorum ve çok merak ediyorum bu evreden sonra işler nasıl yürüyor İnternette biraz araştırdım ama istediğim cevabı bulamadım hani her ilişkide içeri bosaldiginda bir şey olur mu risk var mı bununla birlikte başka bir yöntem ile de korunuyor musunuz yoksa bunu yaptirdgimda gerçekten kafam rahat edecek mi lütfen yaptiranlar aydinlatabilir mi
Sorun olmuyor canım annemin 23 yıldır bağlı benim daha 14 ay olacak sıkıntım yok hamile kalacak olsaydım ben şimdiye kadar çoktan hamile kalmıştım çünkü ayıptır söylemesi ben ki hiç boş bırakmıyor beni
Valla ödüm kopuyor tekrar hamile kalırsam diye nasibi varsa geliyor sanırım halamdan biliyorum halam 2 . Evliliğini yapmadan önce tüplerini bağlattı 20 sene sonra 2. Eşinden ayrılıp bize geldi ve hamile olduğu ortaya çıktı şimdi kızı 7 yaşında kızıyla birlikte yaşıyor
Bebeğiniz yaklaşık kabak büyüklüğünde.
Bebeğimiz yeni doğanın minik kopyası halini aldı. gözler oluştu fakat iris hala siyah pigment halinde. ince tüyler (laguna) cildi kaplar. pankreas hormon üretimine başlar. Cilt değişiklikleriniz artmaya devam eder. kalça, karın ve gögüste sellülitler oluşmaya
başlar. kaşıntı olabilir. nemlendirici kremler kullanılabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 29 cm ağırlıgı 470 gr