Az önce birşey yaşadım ve tedirgin oldum
Esra yeşil Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 368 Konum Denizli Merkez 12 Mayıs 2022 #1 Az önce birşey yaşadım ve tedirgin oldum
Derya izm Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 710 12 Mayıs 2022 #3 Esra yeşil' Alıntı: Az önce birşey yaşadım ve tedirgin oldum Genişletmek için tıkla ... Hayır olsun ne yaşadın?
Esra yeşil' Alıntı: Az önce birşey yaşadım ve tedirgin oldum Genişletmek için tıkla ... Hayır olsun ne yaşadın?
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 12 Mayıs 2022 #4 Esra yeşil' Alıntı: Az önce birşey yaşadım ve tedirgin oldum Genişletmek için tıkla ... Hayırdır inşallah
Esra yeşil' Alıntı: Az önce birşey yaşadım ve tedirgin oldum Genişletmek için tıkla ... Hayırdır inşallah
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 12 Mayıs 2022 #5 Esra yeşil' Alıntı: Az önce birşey yaşadım ve tedirgin oldum Genişletmek için tıkla ... Hayır olsun kuzum ne oldu
Esra yeşil' Alıntı: Az önce birşey yaşadım ve tedirgin oldum Genişletmek için tıkla ... Hayır olsun kuzum ne oldu
🔥 🔥ATEŞİM🔥 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1,619 Konum Sivas 12 Mayıs 2022 #7 kizlar bu uyku sorunu nasıl olacak ya hepimiz ayaktayiz resmen gece uyuyamıyorum hava isiyinca anca oda 2 saat toplasan de ona gun içinde de ayakta uyur gezerim resmen bu şekilde olan var mi yada bir çözüm bulan tatlis annisler
kizlar bu uyku sorunu nasıl olacak ya hepimiz ayaktayiz resmen gece uyuyamıyorum hava isiyinca anca oda 2 saat toplasan de ona gun içinde de ayakta uyur gezerim resmen bu şekilde olan var mi yada bir çözüm bulan tatlis annisler
🔥 🔥ATEŞİM🔥 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1,619 Konum Sivas 12 Mayıs 2022 #8 Evin♥️(Esila♥️💙Emir)' Alıntı: inanki uykusuzluktan artık bitkinim hiç gece uykusu yok çözüm yok mAlesef Genişletmek için tıkla ... gun içinde ne yapıyorsunuz peki cnn valla bak yasayan ceset gibu dolaşıyorum gözlerime kan iniyor resmen yaa
Evin♥️(Esila♥️💙Emir)' Alıntı: inanki uykusuzluktan artık bitkinim hiç gece uykusu yok çözüm yok mAlesef Genişletmek için tıkla ... gun içinde ne yapıyorsunuz peki cnn valla bak yasayan ceset gibu dolaşıyorum gözlerime kan iniyor resmen yaa
A Atlasim Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 472 12 Mayıs 2022 #9 Esra yeşil' Alıntı: Az önce birşey yaşadım ve tedirgin oldum Genişletmek için tıkla ... Hayrolsun
🔥 🔥ATEŞİM🔥 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1,619 Konum Sivas 12 Mayıs 2022 #10 Evin♥️(Esila♥️💙Emir)' Alıntı: Gündüz Leyla gibiyim ama mecbur ayakta duruyorum 4 buçuk yaşında kızm var ara ara uzanıyorum dinleniyorum Genişletmek için tıkla ... valla bende aynıyım cnm ya evde başka çocuk olunca mecbur oluyor insan uyanık kalmaya ayy hele de musafir flan gelince bazen hiç çekilmiyor
Evin♥️(Esila♥️💙Emir)' Alıntı: Gündüz Leyla gibiyim ama mecbur ayakta duruyorum 4 buçuk yaşında kızm var ara ara uzanıyorum dinleniyorum Genişletmek için tıkla ... valla bende aynıyım cnm ya evde başka çocuk olunca mecbur oluyor insan uyanık kalmaya ayy hele de musafir flan gelince bazen hiç çekilmiyor