Sorum var Uyku eğitimi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gökçe'nin Annesi tarafından oluşturulan Uyku eğitimi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 658 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyku eğitimi
Konbuyu başlatan Gökçe'nin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İlknur sare

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Slm kızlar benim kızım 4 aylık oldu ama neredeyse 1 aydır gece 3 olmadan uyumuyor gündüz 12 de uyanıyor ve gündüz uykuları en fazla 20 dk falan ,çevremde uyku eğitimini çok duydum ama nasıl yapacam bilmiyorum fikri olan var mı?
Slm canım benim oğlumda beş aylık aynı dert bendede var gündüz uykusu yok doğru düzgün maksimum 40 45 dk gecede belli olmuyo o uyku egitmini bende duydum ama nasıl oluuo bı fikrim yok benimde

Gökçe'nin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Slm canım benim oğlumda beş aylık aynı dert bendede var gündüz uykusu yok doğru düzgün maksimum 40 45 dk gecede belli olmuyo o uyku egitmini bende duydum ama nasıl oluuo bı fikrim yok benimde
Belki tecrübeli anneler vardır ikimizede fikir verirler bekleyelim 😊

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Slm kızlar benim kızım 4 aylık oldu ama neredeyse 1 aydır gece 3 olmadan uyumuyor gündüz 12 de uyanıyor ve gündüz uykuları en fazla 20 dk falan ,çevremde uyku eğitimini çok duydum ama nasıl yapacam bilmiyorum fikri olan var mı?
12 ye kadar uyumasına izin verme canım erken uyandır gün içinde yorulmasını sağla öğlenbir saat belirle ozaman uyut uyuyacaktır yorulunca zaten kendiliğindende uyur

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızım 1 yaşında onun bile uyku eğitimi yok ben duydum zaten bebekler henüz daha diş çıkarma dönemi de uykusuzluk yaşayacak henüz erken olduğunu düşünüyorum benim kızımda ilk aylardan öyleydi 5,5 6 aylık olunca daha iyi oluyor öncekine göre

Gökçe'nin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızım 1 yaşında onun bile uyku eğitimi yok ben duydum zaten bebekler henüz daha diş çıkarma dönemi de uykusuzluk yaşayacak henüz erken olduğunu düşünüyorum benim kızımda ilk aylardan öyleydi 5,5 6 aylık olunca daha iyi oluyor öncekine göre
Umarım düzelir mecbur bekliycem 😊

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Valla canım doktorum bana dedi ki gündüz oyna yor ki gece uyusun gündüz uyutma dedi ne yaptıysam olmadı kızım keyifçi istediği zaman uyuyor istediği zaman kalkıyor ve uykusunu yarıda bölersem eğer o kadar huysuz ve sinirli oluyor ki bende mecbur bıraktım kendi haline 😂😂

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
İlerleyen aylarda 6 7. aydan sonra gece uykulari daha uzun olacak canım diş dönemleri hariç tabi. Daha küçük bebegin sabret

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar