Sorum var Uyku eğitimi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gökçe'nin Annesi tarafından oluşturulan Uyku eğitimi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 658 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyku eğitimi
Konbuyu başlatan Gökçe'nin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İlknur sare

Gökçe'nin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
İlerleyen aylarda 6 7. aydan sonra gece uykulari daha uzun olacak canım diş dönemleri hariç tabi. Daha küçük bebegin sabret
İnşallah ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla canım doktorum bana dedi ki gündüz oyna yor ki gece uyusun gündüz uyutma dedi ne yaptıysam olmadı kızım keyifçi istediği zaman uyuyor istediği zaman kalkıyor ve uykusunu yarıda bölersem eğer o kadar huysuz ve sinirli oluyor ki bende mecbur bıraktım kendi haline 😂😂
Aynen bende uykusuz bırakmaya çalışıyorum ama bu seferde huysuz oluyor anlamadım ne yapacam 😂

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Slm kızlar benim kızım 4 aylık oldu ama neredeyse 1 aydır gece 3 olmadan uyumuyor gündüz 12 de uyanıyor ve gündüz uykuları en fazla 20 dk falan ,çevremde uyku eğitimini çok duydum ama nasıl yapacam bilmiyorum fikri olan var mı?
Her aksam temiz havaya cikar gece uykusina iyi geliyor

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Slm kızlar benim kızım 4 aylık oldu ama neredeyse 1 aydır gece 3 olmadan uyumuyor gündüz 12 de uyanıyor ve gündüz uykuları en fazla 20 dk falan ,çevremde uyku eğitimini çok duydum ama nasıl yapacam bilmiyorum fikri olan var mı?
Ayyy o bende de var hiç uyumuyor sadece 10 dakak 15 dakka biz 2 ayliginiz eğtim vermeye kalksam çocuğun bir günü bir gününü tutmuyor 😭😭😭

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar