Uyku sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Gülperi tarafından oluşturulan Uyku sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,441 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyku sorunu
Konbuyu başlatan Gülperi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Pınar Çelik Özer

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Valla canım şiddetle tavsiye ediyorum kızım hiç yatmazdi sürekli beşiği sallrdim 5 dakka sallmamda uykuya rahatça daldı gece. Uyanır emer uyumazfinsallanmak isterdi şimdi ise emzirdim yatırdım hemen uyudu valla süper bir damla gerçekten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

2 Damla verdim bn
Çok heyecanlandım bak şimdi cmm

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Tamam kuzum çok sağol bende merak ediyorum o yatağı
Valla yatakta yatmsi güzelmiş😂🤗
Bebek olarak bilmiyorum ama benim oğlum 1 buçuk yaşında akşam veriyorum yarım saat içerisinde yatıyor gecede 2 veya 3 defa kalkıyor su içip yatıyor ben memnun kaldım
Bnde memnun kaldım sadece bir defa verdim kızım maşallahı var durmadan ağlardı gaz sorunumuzda vardı onuda giderdi çok memnun kaldım.ne zamn huysuz olursa o zaman vericem sen ne kadar verdim cnm oğluna damladan

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar uyku sorunu için aranızda baybay damlayı kullananlar varmı varsa ise yaradimı bu damla bilgilendirin lütfen bni
Benim fikrim ne olursa olsun doktor tavsiyesi olmadan asla damla kullanmayın ya yazık hadi yan etki yaptı uyku bide insanın aklına herşey gelir eşin ve sen idare edin daha bir aylık bebek geçecek bı günler pişman olacağınız şeyler yapmayın yinede kendi bileceğiniz iş ama asla kullanmadım kullanmam da sonunda ne olacağını bilemezsin belki başkasının çocuğuna birşey yapmad ama her ilacın yan etkisi mevcut hadi işin içinden çıkamayacagin birşey oldu ben çok korkarım normal ilaçtan bile ki bu uyku ilacı

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Benim fikrim ne olursa olsun doktor tavsiyesi olmadan asla damla kullanmayın ya yazık hadi yan etki yaptı uyku bide insanın aklına herşey gelir eşin ve sen idare edin daha bir aylık bebek geçecek bı günler pişman olacağınız şeyler yapmayın yinede kendi bileceğiniz iş ama asla kullanmadım kullanmam da sonunda ne olacağını bilemezsin belki başkasının çocuğuna birşey yapmad ama her ilacın yan etkisi mevcut hadi işin içinden çıkamayacagin birşey oldu ben çok korkarım normal ilaçtan bile ki bu uyku ilacı
Cnm haklısın ama bu uyku ilacı değil sadece uykuya rahat geçiş sağlaması için tamamen bitkisel şeylerden yapılan damla zaten öyle bir durum olsa sürekli uyku yapsa gözünü acamasa bn zaten vermem diğer diyalog ta belirttiğim gibi sadec bı defa kullandım faydasını gördüm ve dahada kullanmadim hem.kizm.rahatladi ağlamaktan helak olmustukizm çok şükür biraz rahatladi

Tüm sayfalar yüklendi.