Sorum var Uykusuz geceler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elifelis tarafından oluşturulan Uykusuz geceler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 673 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uykusuz geceler
Konbuyu başlatan Elifelis
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elifelis

Nidanın Annesi

Kayıtlı Üye
rank
İyi geceler uyuyamayan hamile anneler
Uyanık kimse varmı🥱🥱
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bı sorum olacak ben 27+6gunluk hamileyim doktorlar bebeğin kız olack dediler ama. Ben inanmıyorum bebeği erkek olarak hisediyorum ve rüyamda bile bı kaç kere ismi ile bana erkek bebek verildi başına böyle bişey gelen var mi
Banada erkek dediler 5aya kadar şimdi 37 haftalık ve kızım olacak inşallah

❤İkizlerim❤

Kayıtlı Üye
rank
Uyanık kimse varmı🥱🥱

Bı sorum olacak ben 27+6gunluk hamileyim doktorlar bebeğin kız olack dediler ama. Ben inanmıyorum bebeği erkek olarak hisediyorum ve rüyamda bile bı kaç kere ismi ile bana erkek bebek verildi başına böyle bişey gelen var mi
Bende tam olarak uyuyamiyorum yatıyorum kalkıyorum rahat edemiyorum bebeklerim resmen yatma anne diyorlar gibi 🤣🤣

Bende tam olarak uyuyamiyorum yatıyorum kalkıyorum rahat edemiyorum bebeklerim resmen yatma anne diyorlar gibi 🤣🤣
34haftatayiz

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Uyanık kimse varmı🥱🥱

Bende 1 hamileligimde rüyamda erkek çocuğu gördüm hep ve karnıma düştüğü an bu erkek dedim hamile olduğumuu ögrendigim ilk an ve direk ismini koydum kız da olsa erkekte olsa bu isim dedim.
Kızında riya görüyordum ama erkek mi kızmı olduğunu çok kesişememiştim ama hep kız gibi geliyordu oda ama bazen hislerin yanılma payı var rabbinden gelene razıyız kız Erkek oneml i değil yeterli sağlıklı olsunlar canım 🤲🙏🥰

Tüm sayfalar yüklendi.