İnşallah sağlıkla gelsin bebişler ☺Alakası yok takma sen kafana hayırlısı ile alalım kucağımıza zaten uykusuz kalacaz onlar doğunca
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende oğlumda sürekli uyuklardim şimdi kizimda hiç uyumuyorum erkenden de kalkıyorum her yerimde agri da yo 23. Haftadayiz bakalım ne olacak halimiz genelde çok hickiriyor minnosum nefes çalışması yapmaya
Hıçkırığını nasıl anlıyorsunuz benim işk gebelik olduğu için tam ne nedir bilmiyorum bazen pıt pıt yapıyor karnım da o mu hıçkırık ☺Bende oğlumda sürekli uyuklardim şimdi kizimda hiç uyumuyorum erkenden de kalkıyorum her yerimde agri da yo 23. Haftadayiz bakalım ne olacak halimiz genelde çok hickiriyor minnosum nefes çalışması yapmaya başladılar tabi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hormonlarımızın kurbanı olduk galiba Allahtan üç beş gün o şekilde uykusuz kalınca bir gün güzel bir uyku çekiyoruz yoksa depresyona girmek çok kolay olurduben cok uyurdum bu 2 yada3 haftadir uyuyamiyorum gece bile sabah 7 den gece 1 kadar gidip geliyorum uzaniyorum belki uyurum diye uyuyamiyorum gece uyusam bile sanciyla ağriyla uyaniyorum gözumden uyku geliyo ama uyuyamiyorum şimdide böyle kolumu kaldiracak halim yok ama uyuyamiyom