Sorum var Uyumayan bebek yapmışım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Badegül tarafından oluşturulan Uyumayan bebek yapmışım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 895 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyumayan bebek yapmışım
Konbuyu başlatan Badegül
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Badegül
5 buçuk aylık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şuan kucağımda esneye esneye bir hal oldu ama gram uyumuyor
Kızlar kızımın uykusu çok güzeldi son bir aydır anamdan emdiğim süt burnumdan geldi hiç uyumuyo uyuduğu zamanda sürekli uykusundan uyanıp ağlıyor. Aç değil altı temiz sizinkilerde öyle mi ne yapmam gerek bir önerisi olan var mı?
Kuzum öncelikle Allah sabır versin zor bazen dönemsel olabiliyor böyle şeyler sana önerim beyaz gürültü ve araba yol sesleri bunlar onu rahatlatıp uykuya daha kolay geçmesini sağlayacaktır YouTube da bunlardan ne ararsan var aç dinlet ayağında salla gerekirse hemen uyuyacaktır ben öyle rahat ettim 👍🏻

Badegül

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum öncelikle Allah sabır versin zor bazen dönemsel olabiliyor böyle şeyler sana önerim beyaz gürültü ve araba yol sesleri bunlar onu rahatlatıp uykuya daha kolay geçmesini sağlayacaktır YouTube da bunlardan ne ararsan var aç dinlet ayağında salla gerekirse hemen uyuyacaktır ben öyle rahat ettim 👍🏻
Ben türkü açıyom hamileyken fazla dinlettim türküler şimdi yine türkü
Kaç aylık oldu canım? 4 ay sendromu olabilir benim oğlumda aynı şekilde.
5 buçuk aylık 4 buçuk aylıkken başladı çok değişti bambaşka bir bebek oldu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

5 buçuk aylık

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar