Sorum var Uyunayan bebek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nidanın Annesi tarafından oluşturulan Uyunayan bebek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,110 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyunayan bebek
Konbuyu başlatan Nidanın Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hayır ya öyle şeymi olur ben şimdiye kadar da çekiyorum kızım 1 yaşında oğlum 4 aylık bırakın biraz uykunuzu yine olur ama ilaçla uyutmayin çocuk tok oldumu gazı olmadımı altı temiz oldumu zaten kendisi yatar illa ki bi sıkıntısı olacak ki yatmicak çocuk bu
👏👏👏👍

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Çocuklarınıza böyle şeyler vermeyin resmen beyni uyuşturup uyutuyor. Sonradan o olmadan uyuyamayacak hale gelecek kendi uykumuz için onların hayatını çekilmez hale getirmeyin derim. Çık iyi bir şey olsa doktorların hepsi önerir.
Katılıyorum 👌✅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayır ya öyle şeymi olur ben şimdiye kadar da çekiyorum kızım 1 yaşında oğlum 4 aylık bırakın biraz uykunuzu yine olur ama ilaçla uyutmayin çocuk tok oldumu gazı olmadımı altı temiz oldumu zaten kendisi yatar illa ki bi sıkıntısı olacak ki yatmicak çocuk bu
Aynen öyle

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 31. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kokonat büyüklüğünde.
Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm ağırlıgı 1650 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Uyumayan bebeklere uyku cayi veriyor musunuz iyi geceler cayi
Bay bay çayı var şurup gibi görümcem kulaniyor memnun adida baybay 🤣çok değişik çoğu kişi kulaniyor memnunlar

Banada tavsiye eti ama ben kulanmiyom ilaç zararlı gorumceme dedim kulamma dinlemiyor uykuya dusuk🤦🏼

Banada tavsiye eti ama ben kulanmiyom ilaç zararlı gorumceme dedim kulamma dinlemiyor uykuya dusuk🤦🏼

Nidanın Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kullanmiyorum sadece eczaneler önerdiği için sordum

Kullanmiyorum sadece eczaneler önerdiği için sordum
Hayır benimde demek istediğim şey yani eczaneymiş ha şöyle bişey gaz için olabilir damla veya şurup ama uykusu için yani onu demeniz bile gereksiz çünkü çocuk bebek yani keşke foto çekip ekleyebilsem şuan ne halde olduğumu görmeniz için emin olun ki sersemler gibiyim artık ama o tür şeylere asla başvurmam güzel günler elbet gelecek sadece bizim sabretmemiz gerekiyor yani sende beni yanlış anlama kötülüğün için demedim sadece düşüncemi dile getirdim

Canım doktorlar böyle şurup murup çay önermiyorlar bende bir ara tak etmişti alsam mı dedim ama yok yani almadım çocuklarda hormon bozukluğu falan yapıyormuş herhaldeok ta faydalı olduğu söylenemez böyle şeylerim zamanla uykusu oturacak düzene sabret nebe Suresi aç telefondan dinleterek uyut faydasını görürsün canım

Nidanın Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım doktorlar böyle şurup murup çay önermiyorlar bende bir ara tak etmişti alsam mı dedim ama yok yani almadım çocuklarda hormon bozukluğu falan yapıyormuş herhaldeok ta faydalı olduğu söylenemez böyle şeylerim zamanla uykusu oturacak düzene sabret nebe Suresi aç telefondan dinleterek uyut faydasını görürsün canım
Aşırı aktif bi çocuk içinde papatya ve melisa olduğunu söylediler ne kadar doğru bilmiyorum

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Benim oğlum 17 aylık asla uykusu düzene girmedi ve ben buna rağmen 1 kere bile vermedim. Böylesi şeyler çocukta zeka geriliğine sebep oluyormuş. Doktorum normal insan bile uyku ilacı yada antidepresan içip günlerce kendini toparlayamıyor kendi rahatlığınız için çocuklarınıza kıymayın demişti
👏👏 Katılıyorum bir çok soruna neden olabilir canım ne yazık ki maalesef
Sen nasıl oldun canim Yuşa beyimiz nasıllar? Sizin o taraflara da kar yağdı mi

Tüm sayfalar yüklendi.