Sorum var Uyunayan bebek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nidanın Annesi tarafından oluşturulan Uyunayan bebek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,110 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyunayan bebek
Konbuyu başlatan Nidanın Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Uyumayan bebeklere uyku cayi veriyor musunuz iyi geceler cayi
Bay bay damla gibi şeyler sırf biz anneler rahat edelim diye çocugumuzun sağlığı ile oynamaktan başka bişey deil canım benim oğlum su an 16 aylık doğdugu günden bu yana gece uykusu çok düzensiz sık sık uyanır ama yapacak bişey yok geçecek bu günlerde inşallah diyip bekliyorum o tür şeyler kullanma doktorlar bile hiç tavsiye etmiyorlar

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
👏👏 Katılıyorum bir çok soruna neden olabilir canım ne yazık ki maalesef
Sen nasıl oldun canim Yuşa beyimiz nasıllar? Sizin o taraflara da kar yağdı mi
Maalesef öyle güzelim. Yuşa Han gün geçtikçe deliriyor ne yapsın. Burda kar yok ama buz gibi hava var hatta birkaç gün önce haberlerede çıktı gece yağan yağmur don yaptı gündüz herkes kayarak hastanelik oldu araçlar dakika başı kaza yapıyordu hiçkimse yürüyemiyordu. Siz nasılsınız sizin oralar nasıl ?

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 15. Haftasındasınız.
Bebeğiniz Yaklaşık Elma Büyüklügünde.
Göz kapakları hala kapalı ancak ışığa duyarlılık olur. eğer karın bölgesine ışık tutarsak yönünü çevirir.
Amniyotik sıvı solunum sistemini doldurarak akciğer gelişimine yardımcı olur.
Bu dönemde bazı gebelerde burun kanaması görülür. bunun sebebi kan hacminin artışı ve damarlarda oluşan genişleme ve 2. trimesterde oluşan tansiyon düşmeleri.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 12 cm ağırlıgı 74 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Maalesef öyle güzelim. Yuşa Han gün geçtikçe deliriyor ne yapsın. Burda kar yok ama buz gibi hava var hatta birkaç gün önce haberlerede çıktı gece yağan yağmur don yaptı gündüz herkes kayarak hastanelik oldu araçlar dakika başı kaza yapıyordu hiçkimse yürüyemiyordu. Siz nasılsınız sizin oralar nasıl ?
Yaa ne burda da tuvalet gideri sularımız hep dondu zorla açtık vAlla Allah'ım herkesin yardımcısı olsun inşallah canım benim kaza da kötü yaa Allah iyilik versin Yuşa beyimiz 💜💜💜 en son resmini atmıştın çok tatlıydı masallah ❤️ bizde iyiyiz çocuklar hasta evimize geçiriyoruz da bir sürü de geceden beri kar yağıyor bayağı soğuk yarın -17 derece gösteriyor ya

Tüm sayfalar yüklendi.