Uzun bir aradan sonra

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Uzun bir aradan sonra başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,138 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uzun bir aradan sonra
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

Berrazümra

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım bende 19 gün önce normal doğum yaptım bebeğimde bende iyiyiz çok şükür 🥰 darısı bütün cennet kokusu bekleyenlere sağsalim 🥰❤️🤲🏻

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Merhaba canım tekrardan hos geldın masallah buyutmussun oglanı 🥰🤗
Sağol canım hoşbuldum🤭🥰aynn valla büyüdü biraz paşam😍 . Ne kadar çok zmn geçti altı ay sanki dün gibi geliyor bana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba canım bende 19 gün önce normal doğum yaptım bebeğimde bende iyiyiz çok şükür 🥰 darısı bütün cennet kokusu bekleyenlere sağsalim 🥰❤️🤲🏻
Hadi hayırlısı olsun inşallah artık sağlıkla büyütmek kaldı canım iyi olmanıza sevindim. Allah hayırlı bir ömür versin inşallah 🙏 amin amin anne olmak isteyen herkese nasip olur inşallah 🙏♥️

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Sağol canım hoşbuldum🤭🥰aynn valla büyüdü biraz paşam😍 . Ne kadar çok zmn geçti altı ay sanki dün gibi geliyor bana

Hadi hayırlısı olsun inşallah artık sağlıkla büyütmek kaldı canım iyi olmanıza sevindim. Allah hayırlı bir ömür versin inşallah 🙏 amin amin anne olmak isteyen herkese nasip olur inşallah 🙏♥️
Aynen. Canım ikimizin arada 1 gun vardı hafta olarak 🤗🤗

Berrazümra

Kayıtlı Üye
rank

Amin inşAllah canım benim çok teşekkür ederim ❤️🥰

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Amin🙏😍 hayırlı olsun canım iyi yapmışsınız bizde ikinci haftasında sünnet yapmıştık çabucak iyileşiyor zaten bir iki gün ağrısı oluyor ama iyileşiyor 👍☺️

Öylemi baya birşeyler olmuş desene 🤣 kaç gün kaldı hayırlısıyla
Teşekkür ederiz ablası evet kurtulduk çok şükür darısı diğer erkek bebiş lere inşallah

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Tüm sayfalar yüklendi.