Kizlar gebelikte vajinada nohut büyüklüğünde bir şişlik yaşayan var mi?
B Baby Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 167 2 Haziran 2021 #1 Kizlar gebelikte vajinada nohut büyüklüğünde bir şişlik yaşayan var mi?
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 2 Haziran 2021 #2 Baby' Alıntı: Kizlar gebelikte vajinada nohut büyüklüğünde bir şişlik yaşayan var mi? Genişletmek için tıkla ... Canım bende de var son bir kaç gündür var fark ettim yeni bende çok merak ediyorum ne olduğunu Son düzenleme: 2 Haziran 2021
Baby' Alıntı: Kizlar gebelikte vajinada nohut büyüklüğünde bir şişlik yaşayan var mi? Genişletmek için tıkla ... Canım bende de var son bir kaç gündür var fark ettim yeni bende çok merak ediyorum ne olduğunu
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 2 Haziran 2021 #3 Gebelikte zaten şişlik oluyo diye biliyorum büyüdükçe de artıyı o şişlik
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 2 Haziran 2021 #4 Baby' Alıntı: Kizlar gebelikte vajinada nohut büyüklüğünde bir şişlik yaşayan var mi? Genişletmek için tıkla ... Canım tek bi yerde şişlik varsa dra görün normal değil
Baby' Alıntı: Kizlar gebelikte vajinada nohut büyüklüğünde bir şişlik yaşayan var mi? Genişletmek için tıkla ... Canım tek bi yerde şişlik varsa dra görün normal değil
T Tubi Kayıtlı Üye Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 41 2 Haziran 2021 #5 Benimde aynı sekılde sıstı doktora gittim odem olmus yada yaglanma olmus dedi hala sis gecmedı ve bide sısen yerlerin kemikleri agrıyor
Benimde aynı sekılde sıstı doktora gittim odem olmus yada yaglanma olmus dedi hala sis gecmedı ve bide sısen yerlerin kemikleri agrıyor