Devlet hastanesindemi oldun sezeryanBende vajinismustum doktorum derecesine bağlı dedi. Çünkü doğumda kasarsan kendini bebeğe zarar verebilir.Benim ileri dereceydi sezeryan oldum.
Devlet hastanesindemi oldun sezeryanBende vajinismustum doktorum derecesine bağlı dedi. Çünkü doğumda kasarsan kendini bebeğe zarar verebilir.Benim ileri dereceydi sezeryan oldum.
Canım ben tedavi oldum doktorum yapa bilirsin dedi amaBende vajinismustum doktorum derecesine bağlı dedi. Çünkü doğumda kasarsan kendini bebeğe zarar verebilir.Benim ileri dereceydi sezeryan oldum.
Kuzum yok daha hamile kalmadım yani kaldım ama kalbi durdu korkuyorum bende normal doğum yapqbilirmiyim acaba çok korkuyorumCanım ben tedavi oldum doktorum yapa bilirsin dedi ama
Rabbim en kisa zamanda nasip etsin canim benim doktorum yapabilirsin dedi ama bilemiyorum gunlerim yaklaştıkça dahada tedirgin oluyorumKuzum yok daha hamile kalmadım yani kaldım ama kalbi durdu korkuyorum bende normal doğum yapqbilirmiyim acaba çok korkuyorum![]()
Canım ne kadar ilerlediğine bağlı eğer tedavi edilirse ve geçerse yapabilirsinKizlar vajinamus olan biri tedavi olduktan sonra normal doğum yapabilir mi
Kuzum ben çok korkuyorum alt muayeneden felan aşırı hemde kendimi istemeden kasiyom hepRabbim en kisa zamanda nasip etsin canim benim doktorum yapabilirsin dedi ama bilemiyorum gunlerim yaklaştıkça dahada tedirgin oluyorum
Özelde oldumDevlet hastanesindemi oldun sezeryan
Bende böyleydim aynı. Hiç bir alttan muayeneyi kabul etmedim. Özelde tolerans gösteriyorlar. Ama devlete gittiğimde vajinismus olup hamile kalman imkansız dedi. Allah tarafından oldu işte. 50 günlük oğlum çok şükür.Kuzum ben çok korkuyorum alt muayeneden felan aşırı hemde kendimi istemeden kasiyom hep
Canim bn tedavimi oldum geçti öyle hamile kaldim tedavi olali 1 sene olduCanım ne kadar ilerlediğine bağlı eğer tedavi edilirse ve geçerse yapabilirsin
Devlet anlayış göstermiyor dimi hiçÖzelde oldum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende böyleydim aynı. Hiç bir alttan muayeneyi kabul etmedim. Özelde tolerans gösteriyorlar. Ama devlete gittiğimde vajinismus olup hamile kalman imkansız dedi. Allah tarafından oldu işte. 50 günlük oğlum çok şükür.