Merhaba kızlar.. Ben 5 haftalık hamileyim ve sarı renkli pis kokulu akıntım oluyor bu normalmi??
L Leman seyid Kayıtlı Üye Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 7 16 Mart 2022 #1 Merhaba kızlar.. Ben 5 haftalık hamileyim ve sarı renkli pis kokulu akıntım oluyor bu normalmi??
ASİL 'İN Annesi Kayıtlı Üye Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 1,289 16 Mart 2022 #3 Leman seyid' Alıntı: Merhaba kızlar.. Ben 5 haftalık hamileyim ve sarı renkli pis kokulu akıntım oluyor bu normalmi?? Genişletmek için tıkla ... Enfeksyiondur canim
Leman seyid' Alıntı: Merhaba kızlar.. Ben 5 haftalık hamileyim ve sarı renkli pis kokulu akıntım oluyor bu normalmi?? Genişletmek için tıkla ... Enfeksyiondur canim
E Esrabeyza Kayıtlı Üye Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 345 16 Mart 2022 #4 Leman seyid' Alıntı: Merhaba kızlar.. Ben 5 haftalık hamileyim ve sarı renkli pis kokulu akıntım oluyor bu normalmi?? Genişletmek için tıkla ... Sarı olması norml canım bn hamileligimi akıntım çok farklı geliyor diyerek öğrenmiştim ama kokuluysa enfeksiyon vardır
Leman seyid' Alıntı: Merhaba kızlar.. Ben 5 haftalık hamileyim ve sarı renkli pis kokulu akıntım oluyor bu normalmi?? Genişletmek için tıkla ... Sarı olması norml canım bn hamileligimi akıntım çok farklı geliyor diyerek öğrenmiştim ama kokuluysa enfeksiyon vardır
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,440 Konum Siirt 16 Mart 2022 #5 Enfeksiyondur kuzum doktora görün ilaç yazıyorlar ilerlemeden git