Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar merhabalar.
30 haftalık hamileyim bugün doktor kontrolde marjinal plesanta previa ve vasa previa olduğunu söyledi. Ancak pek fazla açıklama yapmadı
2 hafta sonra tekrar gel takip edelim dedi elime hastalıkların adını yazıp verdi ve netten kendin araştır dedi bu kadar. Nette de pek fazla olumlu bir şey yok hatta vasa previa ile ilgili çok sınırlı bilgi var. Biraz korktum açıkçası bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim. Lütfen bilginiz varsa benimle paylaşın.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
O nasıl doktor ya internetten kendin araştır ne demek o niye varmış o zaman vllahi bazıları cidden cins ya bence başka bir doktora görün canım daha iyisine mesela
O nasıl doktor ya internetten kendin araştır ne demek o niye varmış o zaman vllahi bazıları cidden cins ya bence başka bir doktora görün canım daha iyisine mesela
Evet gerçekten öyleler zaten hassas bir dönemde oluyoruz daha iyi açıklama yapları gerekir ama bazıları uğraşmıyor ne yazık ki
Başka doktora geldim canım şimdi inşallah güzel şeyler söyler
Evet gerçekten öyleler zaten hassas bir dönemde oluyoruz daha iyi açıklama yapları gerekir ama bazıları uğraşmıyor ne yazık ki
Başka doktora geldim canım şimdi inşallah güzel şeyler söyler
Kızlar merhabalar.
30 haftalık hamileyim bugün doktor kontrolde marjinal plesanta previa ve vasa previa olduğunu söyledi. Ancak pek fazla açıklama yapmadı
2 hafta sonra tekrar gel takip edelim dedi elime hastalıkların adını yazıp verdi ve netten kendin araştır dedi bu kadar. Nette de pek fazla olumlu bir şey yok hatta vasa previa ile ilgili çok sınırlı bilgi var. Biraz korktum açıkçası bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim. Lütfen bilginiz varsa benimle paylaşın.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim 32. Haftaya kadar çıkmazsa çıkması çok düşük bir ihtimal dedi açıkçası artık plesanta previa gözümü korkutmuyor ama vasa previa bebek için çok ciddi şeyler oluşturabilirmiş o çok korkutuyor umarım yarın gideceğim doktor güzel şeyler söyler de rahatlarım. Sanada çok geçmiş olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet maalesef İnternetin öyle kötü bir bilgi akışı var. İnsanı korkutmaktan başka bir işe yaramıyor. Dediklerini yapıyorum canım sağolsun doktorum asla bunları da söyleme zahmetine girmedi yarın başka bir doktora gideceğim. Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için
Evet maalesef İnternetin öyle kötü bir bilgi akışı var. İnsanı korkutmaktan başka bir işe yaramıyor. Dediklerini yapıyorum canım sağolsun doktorum asla bunları da söyleme zahmetine girmedi yarın başka bir doktora gideceğim. Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için
İnşallah canım aminn tek temennim o yavrumu sağlıkla ve hayırlısı ile kucağıma almak İşte insan bilgisi olmadığı şeylerde ve özellikle bebeği söz konusu olunca istemeden çok etkileniyor ve panik yapıyor. Ne kadar uğraşsam da bu belirsizlik beni biraz yıprattı ama Allahın izni ile bir şey olmadan bu sürecin de geçeceğine inanıyorum. Sanada çok geçmiş olsun
Amin canımm inşallah
Evet maalesef okuduklarıma üzülmek ve doktora sinirlenmek arasında gidip geliyorum dünden beri. Çok huzursuz oldum ama yarını bekliyorum başka bir doktora gideceğim. Çok teşekkür ederim canım benim inşallah ben dahil tüm hamişlerimiz bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar