Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hamileyken kullandığımız ilaclar beb3ge zarar verebilir ... dikkat edelim... bazen günlerce süren bas ağrısı oluyor hicbir ilacı almıyorum... mide ilacı bile almıyorum... Allahbkorusun bir hasar verebilir uzak durmak daha iyi... bir daha kullanmamaya calisin
Hamileyken kullandığımız ilaclar beb3ge zarar verebilir ... dikkat edelim... bazen günlerce süren bas ağrısı oluyor hicbir ilacı almıyorum... mide ilacı bile almıyorum... Allahbkorusun bir hasar verebilir uzak durmak daha iyi... bir daha kullanmamaya calisin
1 taneden bişey olmaz canım bana dr sezeryandan sonra da vermişti emzirirken. Hamileyken de farketmeden içtim üstelik 3 tane.Ama sen paroldan başka içme bu süreçte