Vermidon yuttum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zehraa tarafından oluşturulan Vermidon yuttum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 701 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Vermidon yuttum
Konbuyu başlatan Zehraa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Meryland

Sümeyyenur nur

Kayıtlı Üye
rank
18 haftalık hamileyim vermidon yuttum 1 tane sorun olur mu yutulmadigini bilmiyordum
Hamileyken kullandığımız ilaclar beb3ge zarar verebilir ... dikkat edelim... bazen günlerce süren bas ağrısı oluyor hicbir ilacı almıyorum... mide ilacı bile almıyorum... Allahbkorusun bir hasar verebilir uzak durmak daha iyi... bir daha kullanmamaya calisin

Zehraa

Kayıtlı Üye
rank
Hamileyken kullandığımız ilaclar beb3ge zarar verebilir ... dikkat edelim... bazen günlerce süren bas ağrısı oluyor hicbir ilacı almıyorum... mide ilacı bile almıyorum... Allahbkorusun bir hasar verebilir uzak durmak daha iyi... bir daha kullanmamaya calisin
Tamm teşekkür ederim

Meryland

Kayıtlı Üye
rank
1 taneden bişey olmaz canım bana dr sezeryandan sonra da vermişti emzirirken. Hamileyken de farketmeden içtim üstelik 3 tane.Ama sen paroldan başka içme bu süreçte

Tüm sayfalar yüklendi.