Vitaminler kilo yapar mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Handeee tarafından oluşturulan Vitaminler kilo yapar mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,033 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Vitaminler kilo yapar mı
Konbuyu başlatan Handeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yelda

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Kzoalr merhaba 12 haftalığım doktorum decovit ve moltofer diye vitamin verdi kilo yapar deniyor dopru mu birde yemeğe damla için ilaç verdi
Canım kilo yapıyo diye vitaminlerini içmicek değilsin herhalde hamilelik döneminde zaten kilo alıyorsun bunu vitaminlere bağlamak çok yanlış.

Yelda

Kayıtlı Üye
rank
Kzoalr merhaba 12 haftalığım doktorum decovit ve moltofer diye vitamin verdi kilo yapar deniyor dopru mu birde yemeğe damla için ilaç verdi
Hamile kalmadan 1 ay önce bende maltofer kullanmaya başladım 26+ 5 haftalık hamileyim 73 kilo hamile kaldım şuan 78 kiloyum kilo bende yapmadı ama decoviti bilemem bu arada halada ilacı kullanıyorum

Mahnur

Kayıtlı Üye
rank
Decavit bende kullanıyorum gynoferon la birlikte ama bende kilo yapmadı vitamin ilacının kilo yapacağını sanmıyorum
Gynoferon ilacını kansızlık için mi verdi sana doktor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hamile kalmadan 1 ay önce bende maltofer kullanmaya başladım 26+ 5 haftalık hamileyim 73 kilo hamile kaldım şuan 78 kiloyum kilo bende yapmadı ama decoviti bilemem bu arada halada ilacı kullanıyorum
Maltoferi neden kullanıyorsun hani doktor ne için verdi sana

Yelda

Kayıtlı Üye
rank
Gynoferon ilacını kansızlık için mi verdi sana doktor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Maltoferi neden kullanıyorsun hani doktor ne için verdi sana
Bende demir eksikliği vardı hamile kalmadan önce kullanıyordum aynı zamanda folik asit biliyorsunuz doktorum devam edebileceğimi söyledi kullanıyorum halada

Tüm sayfalar yüklendi.