Sorum var Yalancı doğım sancısımı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde SeymaYildizz tarafından oluşturulan Yalancı doğım sancısımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,389 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yalancı doğım sancısımı
Konbuyu başlatan SeymaYildizz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tatlı telaşım kızım

alya

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba tam 37 haftalık hamileyim iki gecedir anlam veremediğim şekilde sol taraftan bel ağrısı var kasıklarıma doğru vuruyor karnım sertleşiyor bebek bi sağ bi sol tarafa toplanıyor ve sürekli tuvaletim geliyor gece yatamadım gezindim evin içinde yalancı sancıya baktım internetten bel ağrısı olmaz diyor anlamadım ama su gelme nişan gelme gibi belirtiler yok neden böyle olmuş olabilir
Canım 37.hafta da da doğumun olabilir yada çok yakındır 🥰hazırlıklı ol ben iki dogumdada 37 de doğurdum Allah yardimcin olsun bende 35teyim bel ağrım çok fazla yatamıyorum karnım hep sert lavabodan hiç çıkmıyorum🥰

Lala

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba tam 37 haftalık hamileyim iki gecedir anlam veremediğim şekilde sol taraftan bel ağrısı var kasıklarıma doğru vuruyor karnım sertleşiyor bebek bi sağ bi sol tarafa toplanıyor ve sürekli tuvaletim geliyor gece yatamadım gezindim evin içinde yalancı sancıya baktım internetten bel ağrısı olmaz diyor anlamadım ama su gelme nişan gelme gibi belirtiler yok neden böyle olmuş olabilir
Ayni durumdayiz canim benim 😁.Bendede 37+5 2 gun once ayni sizdeki gibi belirtiler olmusdu fakat bel agrisi yoktu.ama bence bel agrisi fazla gelen idrar isteginden olabilir .ben mesela gece uyurken idrari hiss etmiyorum kalkiyorum patliyicak gibiyim ustelik agri belime bobreyime falan vurmus gibi .olabilir ondan olsun.benim gibi ara sira yalanci sanci yawiyosun .ama yinede kontrolde sakla .bende oyle yapiyorum.Allahim sag salim evlatlarimizi kucagimiza versin insallah 🙏🥰

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende dünden beri sancılanıyorum sanki bıçak saplanıyor gibi 25 haftalık gebeyim ne yapmam lazım arada hafifliyor yine aynı ağrı oluyor adım atınca sanki karnimda yara varmış gibi
Geçmiş olsun cnm nasıl oldun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım 37.hafta da da doğumun olabilir yada çok yakındır 🥰hazırlıklı ol ben iki dogumdada 37 de doğurdum Allah yardimcin olsun bende 35teyim bel ağrım çok fazla yatamıyorum karnım hep sert lavabodan hiç çıkmıyorum🥰
Hepimiz sag sağlım. Alalım kucamiza insalah🥰🤲nasıl oldu bel ağrın canim

alya

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun cnm nasıl oldun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hepimiz sag sağlım. Alalım kucamiza insalah🥰🤲nasıl oldu bel ağrın canim
Aynı valla canım özellikle gece çok ağrıyor hani adetin ilk günü sırtın kırılmış gibi bi ağrı oluyo ya aynen o şekilde binagri var ara ara geciyo sonra karnım çok sertleşiyor ya zor ya Allah yardımcımız olsun bu üçüncü doğumum olmasına rağmen ilk günkü gibi korku var😔😔 ilk dogumdan olsa gerek o travmayı bi türlü atlatamadim

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Aynı valla canım özellikle gece çok ağrıyor hani adetin ilk günü sırtın kırılmış gibi bi ağrı oluyo ya aynen o şekilde binagri var ara ara geciyo sonra karnım çok sertleşiyor ya zor ya Allah yardımcımız olsun bu üçüncü doğumum olmasına rağmen ilk günkü gibi korku var😔😔 ilk dogumdan olsa gerek o travmayı bi türlü atlatamadim
Korkma canim. Kendini korkutma her doğum bir olmaz aynı olmaz sag sağlım. Kolay güzel doğumun olur inşallah ve çok geçmiş olsun bu arada balım Allahım yardımcımız olsun inşallah dinlen ❤️❤️❤️

alya

Kayıtlı Üye
rank
Korkma canim. Kendini korkutma her doğum bir olmaz aynı olmaz sag sağlım. Kolay güzel doğumun olur inşallah ve çok geçmiş olsun bu arada balım Allahım yardımcımız olsun inşallah dinlen ❤️❤️❤️
Dinleniyorum da zaten hep.bilmiyorum zaman azaldıkça korkudan ağlıyorum hep aglamadigim gün yok😔😔dua ediyorum napim ki başka

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum doğum belirtisi onları Allah'ın izniyle doğum yakındır

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Ben de senin gibiyim kanamam olmuş sanki çok az kızlar ne yapayım sizce bebeğin eşi aşağıda rahme bakmak isteseler bakamazlar ben öyle araştırdım fikir lütfen bebeğim daha az hareketli😭😭😭😭

SeymaYildizz

Kayıtlı Üye
rank
Dinleniyorum da zaten hep.bilmiyorum zaman azaldıkça korkudan ağlıyorum hep aglamadigim gün yok😔😔dua ediyorum napim ki başka
Bende de gündüzleri bir enerji oluyor sabah diğer çocuğu okula hazırlıyorum kahvaltı ev toplama sonra öğlen okula almaya gidiyorum ama önceki gibi yürüyemiyorum nasıl baskı yapıyor aşağıya Allah doğruyorum galiba diyorum sonra çocuğu alıp yavaş yavaş dönüyorum eve yemek çocuğun ödevi derken akşam oluyor başlıyor kasılmalar acılar ağrılar birde rahatlayım diye pilates topunda hereket yapmadan yatmıyorum ilk doğumun saatler sürmüştü doğmamıştı artık sezeryanla alın diye yalvarmıştım sırf o yüzden çok travma var bunda kolay doğum olsun diye hep bol bol hareket ediyorum ilkinde 30 kilo almıştım bunda 15 kilodayım şu anda daha dikkatli olmaya çalışıyorum doktorum amniyotik suyun fazla iki hafta erken doğurabilirsin dediği için tetikteyiz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar