Allah yardımcın olsun canım Annelik ne zor şeymiş bizim annelerimiz taş miydi o yoklukta o zor sartlarda o kadar çocuk doğurup büyüttü gerçekten şaşırıyorum.hamilelik süreci ayrı zor fogumu ayrı zor bakımı ayrı zorBende de gündüzleri bir enerji oluyor sabah diğer çocuğu okula hazırlıyorum kahvaltı ev toplama sonra öğlen okula almaya gidiyorum ama önceki gibi yürüyemiyorum nasıl baskı yapıyor aşağıya Allah doğruyorum galiba diyorum sonra çocuğu alıp yavaş yavaş dönüyorum eve yemek çocuğun ödevi derken akşam oluyor başlıyor kasılmalar acılar ağrılar birde rahatlayım diye pilates topunda hereket yapmadan yatmıyorum ilk doğumun saatler sürmüştü doğmamıştı artık sezeryanla alın diye yalvarmıştım sırf o yüzden çok travma var bunda kolay doğum olsun diye hep bol bol hareket ediyorum ilkinde 30 kilo almıştım bunda 15 kilodayım şu anda daha dikkatli olmaya çalışıyorum doktorum amniyotik suyun fazla iki hafta erken doğurabilirsin dediği için tetikteyiz

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım bence riske atma doktora git o ne yapacağını bilir.bi şekilde bakacaklar canım Allah şifa versin inşallah kötü bişey yokturBen de senin gibiyim kanamam olmuş sanki çok az kızlar ne yapayım sizce bebeğin eşi aşağıda rahme bakmak isteseler bakamazlar ben öyle araştırdım fikir lütfen bebeğim daha az hareketli![]()