Kızlarrr eşim ilk defa benden önemli birşeyi sakladı biraz uzun olacak özür dilerim kızlar ben hamile kalınca arabamı sattım sürmek istemiyordum kapının önünde kalmasıda saçma geldi satalım sonra yenisini alırım dedim sattık eşime verdim parasını hesabında kalsın alacam yada sermayene ekle ama alacam sonra araba dedim yok kullanmam ben hesapta durur istersen sen kendi hesabına al yok ya ne farkerder dedm neyse ona verdim doğum vs derken araba alalım mı dedi birkaç ay daha geçsin dedim tmm dedi oğlum 7 aylık olunca artık şart oldu bana ben şimdi ailemi ziyarete geldim dün kuzenimin arabasını çok begendim satarım falan dedi gittikten sonra ciddi ciddi aradı istersen verim satacam gerçekten falan dedi olur dedim bilmediğim birinden almaktansa mantıklı geldi neyse eşim şimdi alamayız para yok dedi nasıl yani dedim ben kız kardeşime borç verdim ev aldılar ya senin paranı verdim 1 yıl içinde verecekler seneye alırız sana araba dedi dalga geçer gibi tabii ipler koptu bende agzıma geleni saydım kavga ettik benim olanı bana sormadan hele ki konuşmadığım birine vermesi beni çileden çıkartıyor artık ona güvenmem dürüst olmasını beklerdim vermeden bana sorabilirdi şimdi ben haksızmıyım beyefendi bana çok büyütüyorsun diyor