B Buglem gökçe Kayıtlı Üye Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 10 28 Nisan 2022 #1 Hanımlar lohusalık için hasta bezimi kullandınız yoksa başka birşey mi
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 28 Nisan 2022 #2 Buglem gökçe' Alıntı: Hanımlar lohusalık için hasta bezimi kullandınız yoksa başka birşey mi Genişletmek için tıkla ... Yetişkin bezi almıştım ilk gebelikte normal doğumdu yine bunu tercih ettim sleepy aldim daha pratik kanamada fazla olursa daha kullanışlı geliyor Oyla 0 Downvote
Buglem gökçe' Alıntı: Hanımlar lohusalık için hasta bezimi kullandınız yoksa başka birşey mi Genişletmek için tıkla ... Yetişkin bezi almıştım ilk gebelikte normal doğumdu yine bunu tercih ettim sleepy aldim daha pratik kanamada fazla olursa daha kullanışlı geliyor
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 28 Nisan 2022 #3 Buglem gökçe' Alıntı: Hanımlar lohusalık için hasta bezimi kullandınız yoksa başka birşey mi Genişletmek için tıkla ... Ben daha ilk gebeliğim ama depend hasta bezi almayı düşünüyorum Oyla 0 Downvote
Buglem gökçe' Alıntı: Hanımlar lohusalık için hasta bezimi kullandınız yoksa başka birşey mi Genişletmek için tıkla ... Ben daha ilk gebeliğim ama depend hasta bezi almayı düşünüyorum
Ebuşşş Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 801 28 Nisan 2022 #4 Buglem gökçe' Alıntı: Hanımlar lohusalık için hasta bezimi kullandınız yoksa başka birşey mi Genişletmek için tıkla ... Ben sezeryanli olduğum için lohusa pedi almıştım depand ve hasta bezi dikişlerle geliyordu canım çok yanıyordu devamlı sezeryan yerime sürtüyordu Oyla 0 Downvote
Buglem gökçe' Alıntı: Hanımlar lohusalık için hasta bezimi kullandınız yoksa başka birşey mi Genişletmek için tıkla ... Ben sezeryanli olduğum için lohusa pedi almıştım depand ve hasta bezi dikişlerle geliyordu canım çok yanıyordu devamlı sezeryan yerime sürtüyordu
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,220 28 Nisan 2022 #5 Buglem gökçe' Alıntı: Hanımlar lohusalık için hasta bezimi kullandınız yoksa başka birşey mi Genişletmek için tıkla ... Kuzum ben canpedin emici kilot hasta bezini kullanmistim çok memnun kalmıştım tavsiye ederim kesinlikle Oyla 0 Downvote
Buglem gökçe' Alıntı: Hanımlar lohusalık için hasta bezimi kullandınız yoksa başka birşey mi Genişletmek için tıkla ... Kuzum ben canpedin emici kilot hasta bezini kullanmistim çok memnun kalmıştım tavsiye ederim kesinlikle
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 29 Nisan 2022 #6 Buglem gökçe' Alıntı: Hanımlar lohusalık için hasta bezimi kullandınız yoksa başka birşey mi Genişletmek için tıkla ... Depend külot bezi aldım çok rahattı yine ondan alıcam, hastanenin ilk taktığı bez çok rahatsız ediciydi yürürken falan aşırı şiş duruyordu. Oyla 0 Downvote
Buglem gökçe' Alıntı: Hanımlar lohusalık için hasta bezimi kullandınız yoksa başka birşey mi Genişletmek için tıkla ... Depend külot bezi aldım çok rahattı yine ondan alıcam, hastanenin ilk taktığı bez çok rahatsız ediciydi yürürken falan aşırı şiş duruyordu.