Sorum var yardiminiza ihtiyacim var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ela_1993 tarafından oluşturulan yardiminiza ihtiyacim var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,091 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı yardiminiza ihtiyacim var
Konbuyu başlatan Ela_1993
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ela_1993

Ela_1993

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba Anneler.bebegim 6 aylik ek gidaya gecen aydan başlamişdik.anneler sorum şu bebegim neyi nasil yerse yedigiyinide öğle çikariyor.bir tek cici bebe mamasini yediginde normal kaka yapiyor.ama neyi nasil yerse oyle kakasini yapiyor.doktota gitmeliyimiyiz?

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Merhaba Anneler.bebegim 6 aylik ek gidaya gecen aydan başlamişdik.anneler sorum şu bebegim neyi nasil yerse yedigiyinide öğle çikariyor.bir tek cici bebe mamasini yediginde normal kaka yapiyor.ama neyi nasil yerse oyle kakasini yapiyor.doktota gitmeliyimiyiz?
Gün-de kac sefer yapiyor canim

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Evet doktora gitmelisin. Benim bebeğimde öyle ne yerse kakasıyla çıkıyordu her mamadan sonra kesinlikle kaka yapardı parazit çıktı gelişim geriliği başlamıştı lakin senin bebeğin günde 5 tem fazla kaka yapmıyorsa korkulacak bir durum yok

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ela_1993

Kayıtlı Üye
rank
Gün-de kac sefer yapiyor canim
aşisini yaptiranan 6 7 kere ya suku yapar ya kuru
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet doktora gitmelisin. Benim bebeğimde öyle ne yerse kakasıyla çıkıyordu her mamadan sonra kesinlikle kaka yapardı parazit çıktı gelişim geriliği başlamıştı lakin senin bebeğin günde 5 tem fazla kaka yapmıyorsa korkulacak bir durum yok
mama yemiyor ek gidaya kecmisdim 5 aylikken.yarin doktora gotureyim .haataneyemi ya salik ocaginami?

mama yemiyor ek gidaya kecmisdim 5 aylikken.yarin doktora gotureyim .haataneyemi ya salik ocaginami?
parazit neden olmus?yani bagirsak kurdumu?

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
aşisini yaptiranan 6 7 kere ya suku yapar ya kuru

parazit neden olmus?yani bagirsak kurdumu?
Bir doktora danis gene kuzum ama bence kötü birsey olduğu sanmıyorum

Ela_1993

Kayıtlı Üye
rank
Hastaneye çocuk doktoruna götürmen daha iyi bence canim saglikocagindaki doktorlar cok bi bilgi sahibi olduklarini düşünmüyorum 🤷‍♀️
tm cok tsklerr

Hastaneye çocuk doktoruna götürmen daha iyi bence canim saglikocagindaki doktorlar cok bi bilgi sahibi olduklarini düşünmüyorum 🤷‍♀️
goturdum korkucak bisey yok dedi ishali icin ilac yazdi.bide bisey sorayim bu artik kacininci postumdh aciyorum senden baska 1 2kisi disinda kimse postu gormuyor yazmiyor neden?

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar