Sorum var yardiminiza ihtiyacim var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ela_1993 tarafından oluşturulan yardiminiza ihtiyacim var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,091 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı yardiminiza ihtiyacim var
Konbuyu başlatan Ela_1993
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ela_1993

Ela_1993

Kayıtlı Üye
rank

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

ben 5 ayinda gectim doktora goturdum bi surunilac yazmis garibime neyi nasil icirecegimi şaşirdim
Allah şifa versin biz de pazartesi geçecektik ek gıdaya 20sinde 5. Ayı doluyor ama salı günü narkoz alacak bir de alerjisi falan olur o çıkmasın yavrumun başına diye bir kaç gün erteleyelim dedik 😊

Ela_1993

Kayıtlı Üye
rank
Allah şifa versin biz de pazartesi geçecektik ek gıdaya 20sinde 5. Ayı doluyor ama salı günü narkoz alacak bir de alerjisi falan olur o çıkmasın yavrumun başına diye bir kaç gün erteleyelim dedik 😊
Allahim yardimciniz olsun.😍😍ben yogurt verdim patates havuc puresiyle basladim

Ela_1993

Kayıtlı Üye
rank
Aminnn Allah razı olsun 🥰 Bize meyve suyuyla başla 3er gün bir hafta sonra sebze çorbası sonraki hafta ev yoğurdu dedi doktorumuz bakalım 🥰
inseAllah canim.her sey bebeklerimiz icin imkanimiz olsa da her seyi yedirsek diyoruz😅 benimki garip cocuk ben yemek yerden agliyo mecbur kendi yemeyinden veriyorumki anlasinki ayni yemeyi yiyoruz🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar