Anlamadım tuvaletini nasıl yapıyor katı yerse kabız mi oluyor
T tatlı telaşım kızım Kayıtlı Üye Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 1,101 Konum Van 15 Haziran 2023 #11 Anlamadım tuvaletini nasıl yapıyor katı yerse kabız mi oluyor
E Ela_1993 Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 118 15 Haziran 2023 #12 tatlı telaşım kızım' Alıntı: Anlamadım tuvaletini nasıl yapıyor katı yerse kabız mi oluyor Genişletmek için tıkla ... hayir her yemek yeyende ishal oluyor yemek agzinda kaliyor garibim kaka yapiyor
tatlı telaşım kızım' Alıntı: Anlamadım tuvaletini nasıl yapıyor katı yerse kabız mi oluyor Genişletmek için tıkla ... hayir her yemek yeyende ishal oluyor yemek agzinda kaliyor garibim kaka yapiyor
T tatlı telaşım kızım Kayıtlı Üye Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 1,101 Konum Van 15 Haziran 2023 #13 Ela_1993' Alıntı: hayir her yemek yeyende ishal oluyor yemek agzinda kaliyor garibim kaka yapiyor Genişletmek için tıkla ... Yaa geçmiş olsun canım inşallah düzelir
Ela_1993' Alıntı: hayir her yemek yeyende ishal oluyor yemek agzinda kaliyor garibim kaka yapiyor Genişletmek için tıkla ... Yaa geçmiş olsun canım inşallah düzelir
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 15 Haziran 2023 #14 Ela_1993' Alıntı: tm cok tsklerr Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Haziran 2023 goturdum korkucak bisey yok dedi ishali icin ilac yazdi.bide bisey sorayim bu artik kacininci postumdh aciyorum senden baska 1 2kisi disinda kimse postu gormuyor yazmiyor neden? Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun kuzum Genelde aktif kullanıcılar var ama bilemedim neden yazmıyorlar
Ela_1993' Alıntı: tm cok tsklerr Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Haziran 2023 goturdum korkucak bisey yok dedi ishali icin ilac yazdi.bide bisey sorayim bu artik kacininci postumdh aciyorum senden baska 1 2kisi disinda kimse postu gormuyor yazmiyor neden? Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun kuzum Genelde aktif kullanıcılar var ama bilemedim neden yazmıyorlar
T tatlı telaşım kızım Kayıtlı Üye Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 1,101 Konum Van 15 Haziran 2023 #15 Asena.ase' Alıntı: Şükürler olsun kuzum Genelde aktif kullanıcılar var ama bilemedim neden yazmıyorlar Genişletmek için tıkla ... Normalde konu hakkında fikri olmayanlar yazmıyor
Asena.ase' Alıntı: Şükürler olsun kuzum Genelde aktif kullanıcılar var ama bilemedim neden yazmıyorlar Genişletmek için tıkla ... Normalde konu hakkında fikri olmayanlar yazmıyor
Alyaa🌷🌷 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2,843 15 Haziran 2023 #16 Ela_1993' Alıntı: Merhaba Anneler.bebegim 6 aylik ek gidaya gecen aydan başlamişdik.anneler sorum şu bebegim neyi nasil yerse yedigiyinide öğle çikariyor.bir tek cici bebe mamasini yediginde normal kaka yapiyor.ama neyi nasil yerse oyle kakasini yapiyor.doktota gitmeliyimiyiz? Genişletmek için tıkla ... Benim bebeğim 7aylik günde iki kere yapiyo büyük çişini
Ela_1993' Alıntı: Merhaba Anneler.bebegim 6 aylik ek gidaya gecen aydan başlamişdik.anneler sorum şu bebegim neyi nasil yerse yedigiyinide öğle çikariyor.bir tek cici bebe mamasini yediginde normal kaka yapiyor.ama neyi nasil yerse oyle kakasini yapiyor.doktota gitmeliyimiyiz? Genişletmek için tıkla ... Benim bebeğim 7aylik günde iki kere yapiyo büyük çişini
E Ela_1993 Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 118 16 Haziran 2023 #17 Alyaa🌷🌷' Alıntı: Benim bebeğim 7aylik günde iki kere yapiyo büyük çişini Genişletmek için tıkla ... ciş degil kakadi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 Asena.ase' Alıntı: Şükürler olsun kuzum Genelde aktif kullanıcılar var ama bilemedim neden yazmıyorlar Genişletmek için tıkla ... kacinci postumdu hep boyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 Asena.ase' Alıntı: Şükürler olsun kuzum Genelde aktif kullanıcılar var ama bilemedim neden yazmıyorlar Genişletmek için tıkla ... kacinci postumdu hep boyle tatlı telaşım kızım' Alıntı: Yaa geçmiş olsun canım inşallah düzelir Genişletmek için tıkla ... doktor bisey yok dedi ama bir surude ilac yazdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 Asena.ase' Alıntı: Şükürler olsun kuzum Genelde aktif kullanıcılar var ama bilemedim neden yazmıyorlar Genişletmek için tıkla ... kacinci postumdu hep boyle tatlı telaşım kızım' Alıntı: Yaa geçmiş olsun canım inşallah düzelir Genişletmek için tıkla ... doktor bisey yok dedi ama bir surude ilac yazdi tatlı telaşım kızım' Alıntı: Normalde konu hakkında fikri olmayanlar yazmıyor Genişletmek için tıkla ... onemli postlar aciyorum bos bos seyler paylasmiyorumki malesef bizim.millet nerde kiybet varsa orada olurlar))
Alyaa🌷🌷' Alıntı: Benim bebeğim 7aylik günde iki kere yapiyo büyük çişini Genişletmek için tıkla ... ciş degil kakadi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 Asena.ase' Alıntı: Şükürler olsun kuzum Genelde aktif kullanıcılar var ama bilemedim neden yazmıyorlar Genişletmek için tıkla ... kacinci postumdu hep boyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 Asena.ase' Alıntı: Şükürler olsun kuzum Genelde aktif kullanıcılar var ama bilemedim neden yazmıyorlar Genişletmek için tıkla ... kacinci postumdu hep boyle tatlı telaşım kızım' Alıntı: Yaa geçmiş olsun canım inşallah düzelir Genişletmek için tıkla ... doktor bisey yok dedi ama bir surude ilac yazdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 Asena.ase' Alıntı: Şükürler olsun kuzum Genelde aktif kullanıcılar var ama bilemedim neden yazmıyorlar Genişletmek için tıkla ... kacinci postumdu hep boyle tatlı telaşım kızım' Alıntı: Yaa geçmiş olsun canım inşallah düzelir Genişletmek için tıkla ... doktor bisey yok dedi ama bir surude ilac yazdi tatlı telaşım kızım' Alıntı: Normalde konu hakkında fikri olmayanlar yazmıyor Genişletmek için tıkla ... onemli postlar aciyorum bos bos seyler paylasmiyorumki malesef bizim.millet nerde kiybet varsa orada olurlar))
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 16 Haziran 2023 #18 tatlı telaşım kızım' Alıntı: Normalde konu hakkında fikri olmayanlar yazmıyor Genişletmek için tıkla ... Aynen canim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 Ela_1993' Alıntı: ciş degil kakadi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 kacinci postumdu hep boyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 kacinci postumdu hep boyle doktor bisey yok dedi ama bir surude ilac yazdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 kacinci postumdu hep boyle doktor bisey yok dedi ama bir surude ilac yazdi onemli postlar aciyorum bos bos seyler paylasmiyorumki malesef bizim.millet nerde kiybet varsa orada olurlar)) Genişletmek için tıkla ... Doğrudur canim
tatlı telaşım kızım' Alıntı: Normalde konu hakkında fikri olmayanlar yazmıyor Genişletmek için tıkla ... Aynen canim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 Ela_1993' Alıntı: ciş degil kakadi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 kacinci postumdu hep boyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 kacinci postumdu hep boyle doktor bisey yok dedi ama bir surude ilac yazdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 kacinci postumdu hep boyle doktor bisey yok dedi ama bir surude ilac yazdi onemli postlar aciyorum bos bos seyler paylasmiyorumki malesef bizim.millet nerde kiybet varsa orada olurlar)) Genişletmek için tıkla ... Doğrudur canim
廾azalᏝ Kayıtlı Üye Ayın Annesi Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 3,107 16 Haziran 2023 #19 Çok geçmiş olsun biz daha ek gıdaya geçmediğimizden bilgim yok onun için yazmadım ama ya başıma gelirse diye sürekli yazılanları okuyorum
Çok geçmiş olsun biz daha ek gıdaya geçmediğimizden bilgim yok onun için yazmadım ama ya başıma gelirse diye sürekli yazılanları okuyorum
Alyaa🌷🌷 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2,843 16 Haziran 2023 #20 Ela_1993' Alıntı: ciş degil kakadi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 kacinci postumdu hep boyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 kacinci postumdu hep boyle doktor bisey yok dedi ama bir surude ilac yazdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 kacinci postumdu hep boyle doktor bisey yok dedi ama bir surude ilac yazdi onemli postlar aciyorum bos bos seyler paylasmiyorumki malesef bizim.millet nerde kiybet varsa orada olurlar)) Genişletmek için tıkla ... Ela_1993' Alıntı: ciş degil kakadi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 kacinci postumdu hep boyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 kacinci postumdu hep boyle doktor bisey yok dedi ama bir surude ilac yazdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 kacinci postumdu hep boyle doktor bisey yok dedi ama bir surude ilac yazdi onemli postlar aciyorum bos bos seyler paylasmiyorumki malesef bizim.millet nerde kiybet varsa orada olurlar)) Genişletmek için tıkla ... Canım büyük çiş dedim zaten
Ela_1993' Alıntı: ciş degil kakadi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 kacinci postumdu hep boyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 kacinci postumdu hep boyle doktor bisey yok dedi ama bir surude ilac yazdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 kacinci postumdu hep boyle doktor bisey yok dedi ama bir surude ilac yazdi onemli postlar aciyorum bos bos seyler paylasmiyorumki malesef bizim.millet nerde kiybet varsa orada olurlar)) Genişletmek için tıkla ... Ela_1993' Alıntı: ciş degil kakadi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 kacinci postumdu hep boyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 kacinci postumdu hep boyle doktor bisey yok dedi ama bir surude ilac yazdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Haziran 2023 kacinci postumdu hep boyle doktor bisey yok dedi ama bir surude ilac yazdi onemli postlar aciyorum bos bos seyler paylasmiyorumki malesef bizim.millet nerde kiybet varsa orada olurlar)) Genişletmek için tıkla ... Canım büyük çiş dedim zaten