Yardımlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sewdam tarafından oluşturulan Yardımlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,275 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardımlar
Konbuyu başlatan Sewdam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sewdam

Sewdam

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar merhaba biraz farklı olacak belki ama bn yardımları Merak ediyorum devletin bize sunduğu yardım numaralarıni bilen varmı acaba

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar merhaba biraz farklı olacak belki ama bn yardımları Merak ediyorum devletin bize sunduğu yardım numaralarıni bilen varmı acaba
Canım bulunduqun ilin sosyal yardımlaşmasına qit hamilelikte hastaneye qitmen için ücret ödüyorlar her 2 ayda bir.. hamilelikten sonra saqlıklı doqumda doqum ücreti alıyorsun.. bi de bulunduqun ilde doqum paketleri hoşqeldin bebek paketi war onu sor.. bildiqim bunlar sadece

Sewdam

Kayıtlı Üye
rank
Canım bulunduqun ilin sosyal yardımlaşmasına qit hamilelikte hastaneye qitmen için ücret ödüyorlar her 2 ayda bir.. hamilelikten sonra saqlıklı doqumda doqum ücreti alıyorsun.. bi de bulunduqun ilde doqum paketleri hoşqeldin bebek paketi war onu sor.. bildiqim bunlar sadece
Çok teşekkür ederim ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.