İnternette araştır cNım yada e devletin varsa bi bak istersnHanımlar merhaba biraz farklı olacak belki ama bn yardımları Merak ediyorum devletin bize sunduğu yardım numaralarıni bilen varmı acaba
Baktım da bulamadım o yüzden sordum belki sizler bilirsiniz diyeİnternette araştır cNım yada e devletin varsa bi bak istersn
Canım kaymakamlık en doğru adres ordan da başvuru yapılabiliyorBaktım da bulamadım o yüzden sordum belki sizler bilirsiniz diye
Direk oraya mi gitmem lazım yoksa internetten de oluyormuCanım kaymakamlık en doğru adres ordan da başvuru yapılabiliyor
Hangi ildeysen o kaymakamlığı arayp aslında bilgi alabilirsn canım internetten nasıl bakabilirim diye yardımcı olurlar diye umuyormDirek oraya mi gitmem lazım yoksa internetten de oluyormu
TeşekkürlerHangi ildeysen o kaymakamlığı arayp aslında bilgi alabilirsn canım internetten nasıl bakabilirim diye yardımcı olurlar diye umuyorm
Rica ederim canım inşallah işine yaramştr dediklermTeşekkürler![]()
Canım bulunduqun ilin sosyal yardımlaşmasına qit hamilelikte hastaneye qitmen için ücret ödüyorlar her 2 ayda bir.. hamilelikten sonra saqlıklı doqumda doqum ücreti alıyorsun.. bi de bulunduqun ilde doqum paketleri hoşqeldin bebek paketi war onu sor.. bildiqim bunlar sadeceHanımlar merhaba biraz farklı olacak belki ama bn yardımları Merak ediyorum devletin bize sunduğu yardım numaralarıni bilen varmı acaba
Çok teşekkür ederimCanım bulunduqun ilin sosyal yardımlaşmasına qit hamilelikte hastaneye qitmen için ücret ödüyorlar her 2 ayda bir.. hamilelikten sonra saqlıklı doqumda doqum ücreti alıyorsun.. bi de bulunduqun ilde doqum paketleri hoşqeldin bebek paketi war onu sor.. bildiqim bunlar sadece