Sorum var YARDİMMM

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melisa.93 tarafından oluşturulan YARDİMMM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 382 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı YARDİMMM
Konbuyu başlatan Melisa.93
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Melisa.93

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bebegimin kolunda boyle sivilce gibi biseyler cikdi 2 tane var ucu sivridi.ne ola bilir?😭
IMG_20230307_162144.jpg

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Böcek ısırığı değilse belki bişey alerji yapmıştır. Su çiçeği çıkaran ya da zona olan her hangi kimse yaklaşmadıysa eğer bence tehlikeli bişey gibi durmuyor. Çok geçmiş olsun.

Salih'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bebegimin kolunda boyle sivilce gibi biseyler cikdi 2 tane var ucu sivridi.ne ola bilir?😭Ekli dosyayı görüntüle 3533
Bana da alerji gibi geldi. Emziriyorsan bugün ki yediklerini bir düşün daha önce yemeyip bugün yediğin veya dozunu abarttigin bir yiyecek oldu mu ? Bende geçen ceviz yemiştim biraz fazla yemişim sanırım oglhmun vücudu hep kırmızı kirmizi kabarmıştı.

Salih'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bana da alerji gibi geldi. Emziriyorsan bugün ki yediklerini bir düşün daha önce yemeyip bugün yediğin veya dozunu abarttigin bir yiyecek oldu mu ? Bende geçen ceviz yemiştim biraz fazla yemişim sanırım oglhmun vücudu hep kırmızı kirmizi kabarmıştı.
Gerçi alerji olunca hemen hemen vucudun her yerinde belli eder kendiisni. Imkanin varsa yarın ilk firsatta doktoea göstermen iyi olur..

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Özellikle kovid aşısından sonra çok türedi bir tür cilt rahatsızlığı su çiçeği çıkarmamış kişilerde teması durumunda su çiçeği virüsünü bulaştırabiliyor zona su çiçeği geçiren kişilerde vücudunun belli bir bölümde nokta nokta su kabarcıkları olarak görülür.

Tüm sayfalar yüklendi.