Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen oyle cahillerde var tabiki ama olmayanlarda var evladinin arkasinda duran mesela kayinbabam kizinin bes çocuğu var hala kizina gel kapim sana acik diyor esinle anlasamiyorsan gel diyor ama benim baba kelimesini bile hak etmiyecek babam şahıs beni bu yasima kadar bir gun merak edip sormadi beni gectim torunlarını bile merak etmiyor kişilik meselesi aslinda
Bebeğiniz yaklaşık marul büyüklüğünde.
Bebeğin vücudundaki tüylerin çoğu dökülür ve cilt verniks kazosa ile kaplanır.
Bu hafta sonunda bebeğimiz miadına gelmiş olup doğum her an olabilir. doğumdan
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr
Kuzum eşinle karşılıklı konuşarak anlaşabiliyor musunuz yoksa hep sinirli mi en önemlisi şiddet var mı çünkü bunu sana yapan çocuğuna da yapar birde sürekli böyle giderse psikolojik olarak yıpranırsın babanda eski kafa belli laf söz çıkmasın diye istemiyor seni belli eğer eşini kafanda bitirdiysen eğer kendi sağlığın açısından ya yatılı bi işe gir yada kadın sığınmaya git
Evlenmeden önce oğullarını köpek yerine koymayan aileler, ailelerinin suratına bile bakmayan erkekler evlendikten sonra bi kıymete biniyor anlatamam sanırsın kadın olan biz değilde onlar. Benim kocamda aynı 3 senedirde değişmiyor benim attığım çöplere bakıyor şunu atma israf bunu niye attın diye günlerce konuşur. Sen kendi evinde kendi dünyanı kurmalısın yada elinden geliyorsa uzaklaşmalısın lakin doğuda baya sıkıntı yaşarsın gibime geliyor
Kuzum her soruma tera tepkiler ailesi sorun ailesime laf kondurmaz anlasamiyoruz birbirimizle hiç bağırıyor kızıyor ben napim olmuyor denedim olmuyor işte
Canım Allah kolaylık versin. Fakat olmuyorsa zorlamanın manası yok. Evlenmeden adam olmayan evlendikten sonra da olmaz o yüzden kendini yıpratmana değmez. Zordur eminim ne kadar kötü de olsa yuvana kıyamazsın ama psikolojini bozup kendini, ömrünü harcamana da değmez kuzum. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Problemin ne hangi konuda anlasamiyosunuz bilmem ama sorunlarini halletmeden bir gebelik dusun me bir eşin saygı sadakat güven ve sevgisine en ihtiyaç duyulan zaman gebelik ve lohusalık rabbim yardımcın olsun
Yaa nasıl güzel bir kadınsın, eminim çokta iyi bir eşsindir. Çöplere bakıp attığına, artığına karışmak nedir ya bu mudur ya gerçekten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım Allah kolaylık versin. Fakat olmuyorsa zorlamanın manası yok. Evlenmeden adam olmayan evlendikten sonra da olmaz o yüzden kendini yıpratmana değmez. Zordur eminim ne kadar kötü de olsa yuvana kıyamazsın ama psikolojini bozup kendini, ömrünü harcamana da değmez kuzum. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Allah kimsenin karşısına böyle insanlar çıkarmasın bitanem zor
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var. Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var. Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
En son adet tarihim 4 Eylül. Normalde de düzensiz adet yaşıyorum ama iki aylık evliyim. Bu ay hala hasta olmadım. 10 günlük bir gecikme söz konusu. 6 günlük gecikmede idrar testi yaptım negatif çıktı. Ama doğal olan da buymuş. 10-15 gün geçtikten sonra çıkarmış testte. Anneler yardım edin sizce hamile miyim 10 gün oldu bugün testi ne zaman yapmalıyım