Sorum var Yardomci olun bana

• Konbuyu başlatan Makbule ercin
  • Toplam 91 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Makbule ercin tarafından oluşturulan Yardomci olun bana başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,974 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardomci olun bana
Konbuyu başlatan Makbule ercin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ah ne balım rabbi bize o aklı boşa mı veriyoe bazıları kaderim bu deyip çekiyor kaderin o filan değil senin biz güçlü varlıklarız rabbim bizi ne güzel yaratmış kendi ayaklarımızın üstünde durabiliriz ama bazı kadınların gerek büyüdüğü şehir, gerek büyüdüğü aile yapısı ne yazık ki buna engel oluyor
😢😢😢😢🤲 Allah'ım onlarada yardım etsin elimizden başka birşey gelmez

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Evlenmeden önce oğullarını köpek yerine koymayan aileler, ailelerinin suratına bile bakmayan erkekler evlendikten sonra bi kıymete biniyor anlatamam sanırsın kadın olan biz değilde onlar. Benim kocamda aynı 3 senedirde değişmiyor benim attığım çöplere bakıyor şunu atma israf bunu niye attın diye günlerce konuşur. Sen kendi evinde kendi dünyanı kurmalısın yada elinden geliyorsa uzaklaşmalısın lakin doğuda baya sıkıntı yaşarsın gibime geliyor

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Evlenmeden önce oğullarını köpek yerine koymayan aileler, ailelerinin suratına bile bakmayan erkekler evlendikten sonra bi kıymete biniyor anlatamam sanırsın kadın olan biz değilde onlar. Benim kocamda aynı 3 senedirde değişmiyor benim attığım çöplere bakıyor şunu atma israf bunu niye attın diye günlerce konuşur. Sen kendi evinde kendi dünyanı kurmalısın yada elinden geliyorsa uzaklaşmalısın lakin doğuda baya sıkıntı yaşarsın gibime geliyor
Mervem çok hakliisn evlenmeden önce ailelerinin yanına gidip gelmez aramazlardi şimdi aielleri olmuş 😑

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Edirne'de yaşıyormus arkadaş ailesi dogudsymis. İnşallah gider de kendine yeni bir hayat kurar

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Mervem çok hakliisn evlenmeden önce ailelerinin yanına gidip gelmez aramazlardi şimdi aielleri olmuş 😑
Aynen öyle valla evlendikten sonra kafayı yiyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Edirne'de yaşıyormus arkadaş ailesi dogudsymis. İnşallah gider de kendine yeni bir hayat kurar
Çiçeğim edirnede yaşasada doğu kültürü farklı

Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

ihtiyacınız var.
ölçülür.)

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aynen öyle valla evlendikten sonra kafayı yiyorlar

Çiçeğim edirnede yaşasada doğu kültürü farklı
Orası öyle mervem de bir umut işte yazık kıza 🥺valla gece gece nasil kötü oldum ya

Geri iade etme hakkımız olsaydı keşke 😂
Bak aklıma yine ne geldi Merve 😂😂 4 parmks 😂😂

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Geri iade etme hakkımız olsaydı keşke 😂
Ya mervem ya nasıl birseysin onu keskem gerçekleştirebilmek ah keşke iadeye verme hakkımız olsaydı🤣🤣🤣🤣 @Mervercan

Orası öyle mervem de bir umut işte yazık kıza 🥺valla gece gece nasil kötü oldum ya

Bak aklıma yine ne geldi Merve 😂😂 4 parmks 😂😂
😭😭😭

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar