Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok Kuzum o Kocaeli'de ben Van'da uzak düştük birbirimize çok özlüyorum onu kendisi şimdi hamile yemeklerini özlüyorum diyor bana ben çok üzülüyorum o yüzden
Sende güzelim İyilik sağlık kuzum annemlerdeyim, sen nasılsın ne yapıyorsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yok Kuzum o Kocaeli'de ben Van'da uzak düştük birbirimize çok özlüyorum onu kendisi şimdi hamile yemeklerini özlüyorum diyor bana ben çok üzülüyorum o yüzden
Kızlar bisey merak ediyorum bazılarınızın yaşını biliyorum bazınızınkini bilmiyorum ve bellkide bnde yaşça büyük insanlar var ben saygısızlık yapmak istemiyorum yani isimle hitap değilde saygı yönünden yani umarım anlatabilmişimdir derdimiYaşlarınızı alabilirmiyim isimlerinizide tabi❤
Sende güzelim İyilik sağlık kuzum annemlerdeyim, sen nasılsın ne yapıyorsun
Evet canım çok güzel iyi geldi bana da dinlendim biraz kafamı toparlamaya çalışıyorum Allah iyilik versin inşallah canım benim çocuklar ne yapıyor havalar nasıl soğuk mu zorlanmıyor sunuz inşaallah