Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar aranızda normal doğum sırasında bebeğinin köprücük kemiği nin kırıldığıni yaşayan varmı varsa ne kadar sürede iyileşmesi oldu lütfen bilgi verin Allah rızası için
Evin seni çok özledim kardeşim hiç aklımdan çıkmıyordun öyle bir surecteyim ki yeğenin dünyaya geldi kilosu vardı suyu azalmıştı dört gün suni sancı aldım beni sezaryen a almadılar normal dogurtular sonucunda bebeğimin köprücük kemiği kırığı çıktı kardeşim lütfen yeğenine dua et sütüm kesilmesin diye ayakta duruyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sen benim can kardeşimsin öyle konuşma sen her zaman benim kalbimdeydin kardeşim inşallah evladımın iyi şifa bulacağı günleri yakın etsin inşallah amin 🥹🥹
Evin seni çok özledim kardeşim hiç aklımdan çıkmıyordun öyle bir surecteyim ki yeğenin dünyaya geldi kilosu vardı suyu azalmıştı dört gün suni sancı aldım beni sezaryen a almadılar normal dogurtular sonucunda bebeğimin köprücük kemiği kırığı çıktı kardeşim lütfen yeğenine dua et sütüm kesilmesin diye ayakta duruyorum
Sen benim can kardeşimsin öyle konuşma sen her zaman benim kalbimdeydin kardeşim inşallah evladımın iyi şifa bulacağı günleri yakın etsin inşallah amin 🥹🥹
Canım benim kıyamam ya gördüm postunu çok üzüldüm gerçekten rabbim şifa versin inşallah korkutma kendini Allah büyük bebeğinin sık sık emzir inşallah sütün kesilmez bak ben üzüntü yaptım babamdan sonra biliyorsun zaten sütüm.kesildi Aryayı 4.ay Tek emzirdim.sonra mamaya geçtim çok.zordu benim.icin ama.çok Şükür büyüdü ve sende siters yapma.me gelirse Allahtan gelir bunu unutma çok inançlı birisin bunu biliyorum.isyan etme sadece dua iste allahtan
Canım benim kıyamam ya gördüm postunu çok üzüldüm gerçekten rabbim şifa versin inşallah korkutma kendini Allah büyük bebeğinin sık sık emzir inşallah sütün kesilmez bak ben üzüntü yaptım babamdan sonra biliyorsun zaten sütüm.kesildi Aryayı 4.ay Tek emzirdim.sonra mamaya geçtim çok.zordu benim.icin ama.çok Şükür büyüdü ve sende siters yapma.me gelirse Allahtan gelir bunu unutma çok inançlı birisin bunu biliyorum.isyan etme sadece dua iste allahtan
Çok şükür cnm hepimizde iyiz Hamdolsun sen nasılsın enişte yigenim herkes iyimi
Çok şükür cnm hepimizde iyiz Hamdolsun sen nasılsın enişte yigenim herkes iyimi
Daha önce üç defa uygulamayı indirdim bir türlü moderatörden onay gelmedi hata senin postuna yazdım.onaylanmadı ama.bu sefer oldu çok şükür
Evet kardeşim buna da şükür Allah korusun daha kötüsü de olabilir di Rabbim e sığındım Rabim ne ederse güzel eyler bana düşen dua etmek bende onu yapıyorum kardeşim diyorum ağrıyı yaşadı bende anne sütünden mahrum bırakırsam işte o zaman kendimi hep sucluycam hep olumlu düşünüyorum Allah'ın izniyle iyi olucak senin nav tene yeğenin 🥹🥹 çok şükür kardeşim hep iyi olun Rabbim seni evlatlarını aileni daima korusun Rabim yar ve yardımcın olsun kardeşim amin Allah razı olsun kardeşim enişten de iyi oglusunu artık verdim onun mutluluğunu yaşıyor benden çok o dokuz doğuruyor du biliyorsunn çok şükür her şey yolunda Allah'ın izniyle yeğenin de toparlarsa doktordan hayırlı haberler alırsak işte o zaman mutluluğumuz katlanacak içimiz rahatliycak yok valla kardeşim yazdıklarını hiç görmedim sadece sen yazmışsın benim yazdıklarımı görmüyorsun diye onu gördüm valla sen hep aklımdaydin hep diyordum inşallah teyzen iyidir diye dm ben açamıyorum sen acabilirsen aç ben yine deniycem açmaya
Evet kardeşim buna da şükür Allah korusun daha kötüsü de olabilir di Rabbim e sığındım Rabim ne ederse güzel eyler bana düşen dua etmek bende onu yapıyorum kardeşim diyorum ağrıyı yaşadı bende anne sütünden mahrum bırakırsam işte o zaman kendimi hep sucluycam hep olumlu düşünüyorum Allah'ın izniyle iyi olucak senin nav tene yeğenin 🥹🥹 çok şükür kardeşim hep iyi olun Rabbim seni evlatlarını aileni daima korusun Rabim yar ve yardımcın olsun kardeşim amin Allah razı olsun kardeşim enişten de iyi oglusunu artık verdim onun mutluluğunu yaşıyor benden çok o dokuz doğuruyor du biliyorsunn çok şükür her şey yolunda Allah'ın izniyle yeğenin de toparlarsa doktordan hayırlı haberler alırsak işte o zaman mutluluğumuz katlanacak içimiz rahatliycak yok valla kardeşim yazdıklarını hiç görmedim sadece sen yazmışsın benim yazdıklarımı görmüyorsun diye onu gördüm valla sen hep aklımdaydin hep diyordum inşallah teyzen iyidir diye dm ben açamıyorum sen acabilirsen aç ben yine deniycem açmaya
Bir geldim doğurmuşsun Maşallah bide telefona izin verdiler mi doğumhanede süreç nasıl.geçtı
Vallahi Sevda xanim inanirmısin ben 5gün doğumhanede kaldım.benim erken doğumdu eşim.tekti yanımda ecrin İshak evdeydi neredeyse kafayı yiyecektim 🥹 çok zordu ya rabbim.verceksede sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bebeğinin adı Aras heralde anıl nasıl seviniyorum kardeşi doğduğu için
Bir geldim doğurmuşsun Maşallah bide telefona izin verdiler mi doğumhanede süreç nasıl.geçtı
Vallahi Sevda xanim inanirmısin ben 5gün doğumhanede kaldım.benim erken doğumdu eşim.tekti yanımda ecrin İshak evdeydi neredeyse kafayı yiyecektim 🥹 çok zordu ya rabbim.verceksede sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bebeğinin adı Aras heralde anıl nasıl seviniyorum kardeşi doğduğu için
Sende öylesin Cane en son ben gittiğimde kaç hafta kalmıştıkı
En son senle yazistigimida 34 35 tim doğumhane tek odaydi telefona doğum esnasına kadar yanında zaten benim eşimi hep gidip kapıda görüyordum Allah razı olsun annesi bir hafta önce geldi ağrıdan o da yanımdaydı ya ben kontrole gittim o günü de doktorum ben acilde olucam oraya gel dedi bende gittim ondan bir gün önce sancım olmuştu ambulansla hastaneye kaldırıldım oradakiler her şey normal dediler eve tekrar gönderdiler ertesi günü yani doktorumun beni çağırdığı günü gittim sanki biraz suyu azalmış dedi bende dedim dün geldim hafif bir akıntım vardı dedim dedi ben seni yatiracam çünkü bebeğin kilosu var zaten 41 +2 de yedim seni yatiricam benim kendi sancım vardı ama doğum sancısı değildi dedi ilk bi suni sancı vericem sonra baktım olmadi seni sezaryene alicam bebeği riske atamayiz diye o günü yatış verildi ertesi günü sabah dokuza kadar doktorumun yanımda olduğuna kadar bir gelişme olmadı onunda nöbeti biti bana başka doktorlar baktı bunlar da tuturdu sen normal doğum yapacaksın bir suni sancı iki suni sancı üçüncüde ben artık pertim ya dedim çocuğun suyu iki milimin altına inmiş günde bir acilmam oluyor bunlar da bir risk degilmi beni sezaryen e alın dedim yok dediler ila normal doğum yaptılar dört günün sonunda ben eşimi polikliniğe doktorumun yanına gönderdim gelip bişey yapın durum böyle böyle dedim ben tamam gelicem dedi geldiğinde sekiz acilmam olmuştu o geldi kızdı orda siz bunu sekiz açılmaya getirmissiniz şu nst yi açın hastam iki santimi oturup kalkarak açsın hemen açtılar iki santim de öyle açıldı ve doğum başladı ya bebeğimin kilosu vardı evin yeğenin doğar doğmaz aglamadi ben o an kucagima almadım ağlattılar sonra yeni doğan ünitesine götürdüler bir kaç saat sonra bize getirdiler o hastane de röntgen çekildi artık bilerek mi söylemediler ya da çıkmadı mi bilmiyorum sadece bebek normal doğum olduğu için zorlanmış güçsüz düşmüş kolu dediler bize en son nöroloji röntgen bunlar da birşey cikmayinca mr a yönlendirme yaptılar bende eşimde bu küçük çocuk o mr nasıl girer diye düşünüp durduk biz dedik başka bir hastaneye götürelim belki orda ne oldugu çıkar diye götürdük ve orda bebeğimin köprücük kemiğinin kırıldığıni ve bunu doğum esnasında yapıldığını öğrendik şimdi gelicek pazartesi günü kontrolü var hayırlısıyla bakalım evet teyzesi adı Aras evin biliyormusun tıpa tıp abisine benziyor her şeyiyle yeminle sağlıklı olsunlarda ama 🥹🥹
Sende öylesin Cane en son ben gittiğimde kaç hafta kalmıştıkı
Amin kardeşim tabi hayırlısını dilemek mühim olan ben o konuda tek değildim eşimin annesi Allah razı olsun vardı eşim desen dört gün sandalye başlarında hep durdu eve gelemedi bu günümüze şükürler olsun Allah göstermesin daha kotusunden Rabim evladımı korudu derler ya kimin duasının kabul olacağını bilemesin kardeşim hep dua ettin Allah senden razı olsun inşallah kalbinde gönlünde ne isteğin varsa kabul olsun eşinle ailenle hep mutlu ol inşallah ecmain 🥹🥹🥹