Sorum var Yaşayan oldu mu bu durumu 😞

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S❤️M Anıl Aras tarafından oluşturulan Yaşayan oldu mu bu durumu 😞 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,312 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yaşayan oldu mu bu durumu 😞
Konbuyu başlatan S❤️M Anıl Aras
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

Roze

Kayıtlı Üye
rank
Kurmanc derkeve De ene bêjên êja meselega nezerêye 🤣🤣🤣 yaşları yakın ondan birbirlerinden kıskanıyorlar sende ikisine de al ne alırsan gerçi senin gibi bir anneleri var gecenin yarısı onlar için cabalarsin elinden geleni yaparsin her zaman kardeşim 🥰🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evin hiç etrafında böyle köprücük kemiğinin kırıldığıni normal doğum da karşılaşan oldu mu
Allah razı olsun kardeşim benim valla elimden gelidiği kadar çabalıyorum ama.her anne mükemmel ve kusursuz değildir 🥰

Allah razı olsun kardeşim benim valla elimden gelidiği kadar çabalıyorum ama.her anne mükemmel ve kusursuz değildir 🥰
Cane valla.yok ya ilk defa duydum bende ama benim ilk doğumuna yani ecrinden kalça çıkıklığı vardı üç ay bandajda kaldı çok zor bir süreçti ve ecrin hiç gelişmedi halda zayıf doğum esnasında hemşire bebeği çekti ve orda kemiği kaymıştı bir ay boyunca dediler sol.ayak iki ayı sonra dediler sağ ayak kalçada çıkıklık var ama çok şükür şuan sorunu yok ve yaşıtlarına göre daha erken yürüdü hamdolsun şuna durumu iyi inşallah Arasımda iyi olacak merak etme daha küçük olduğu için iyileşmesi hızlanır ve doktor ne diyorsa aynen uygula

S❤️M Anıl Aras

Kayıtlı Üye
rank

Cane valla.yok ya ilk defa duydum bende ama benim ilk doğumuna yani ecrinden kalça çıkıklığı vardı üç ay bandajda kaldı çok zor bir süreçti ve ecrin hiç gelişmedi halda zayıf doğum esnasında hemşire bebeği çekti ve orda kemiği kaymıştı bir ay boyunca dediler sol.ayak iki ayı sonra dediler sağ ayak kalçada çıkıklık var ama çok şükür şuan sorunu yok ve yaşıtlarına göre daha erken yürüdü hamdolsun şuna durumu iyi inşallah Arasımda iyi olacak merak etme daha küçük olduğu için iyileşmesi hızlanır ve doktor ne diyorsa aynen uygula
Oy canıma maşallah benim yeğenime inşallah teyzesi en yakın zamanda toparlanir Allah'ın izniyle inşallah amin yapıyorum kardeşim çengelli iğnesi hep takılı kardeşim ilk gün parmaklarını oynatiyordu kolunu çok az oynatiyordu şimdi çok şükür kolunu ağzına götürüyor kendini gerdiginde kolunu kaldırmaya çalışıyor 🥹🥹🥹🥹

Roze

Kayıtlı Üye
rank
Oy canıma maşallah benim yeğenime inşallah teyzesi en yakın zamanda toparlanir Allah'ın izniyle inşallah amin yapıyorum kardeşim çengelli iğnesi hep takılı kardeşim ilk gün parmaklarını oynatiyordu kolunu çok az oynatiyordu şimdi çok şükür kolunu ağzına götürüyor kendini gerdiginde kolunu kaldırmaya çalışıyor 🥹🥹🥹🥹
Çok şükür düzelir merak etme gülüm

S❤️M Anıl Aras

Kayıtlı Üye
rank

Kalça da çok zor oy canıma benim 🥺🥺

Çok şükür düzelir merak etme gülüm
İnşallah amin 🤲🤲

Gamzegamze

❤️HÜMEYRAM❤️Ademim
Yönetici
Mod
rank
Amin inşallah evet oldum şikayetçi olmam çocuğumun ağrı çektiğini geri goturmiycek de sadece benim başıma gelen başka bir kadının başına gelmesin istemiyorum o yüzden dua etiniz hep dualarda olun inşallah Rabbim evlatlarınizi size bağışlasın her zaman tüm evlatlarımızı korusun inşallah ecmain 🤲
Evet hicbisey geri dönmucek tabi en azından neye sebep olduklarını görüp cezasını tez zamanda çekerler umarım

Tüm sayfalar yüklendi.