Allah razı olsun kardeşim benim valla elimden gelidiği kadar çabalıyorum ama.her anne mükemmel ve kusursuz değildirKurmanc derkeve De ene bêjên êja meselega nezerêyeyaşları yakın ondan birbirlerinden kıskanıyorlar sende ikisine de al ne alırsan gerçi senin gibi bir anneleri var gecenin yarısı onlar için cabalarsin elinden geleni yaparsin her zaman kardeşim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evin hiç etrafında böyle köprücük kemiğinin kırıldığıni normal doğum da karşılaşan oldu mu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Cane valla.yok ya ilk defa duydum bende ama benim ilk doğumuna yani ecrinden kalça çıkıklığı vardı üç ay bandajda kaldı çok zor bir süreçti ve ecrin hiç gelişmedi halda zayıf doğum esnasında hemşire bebeği çekti ve orda kemiği kaymıştı bir ay boyunca dediler sol.ayak iki ayı sonra dediler sağ ayak kalçada çıkıklık var ama çok şükür şuan sorunu yok ve yaşıtlarına göre daha erken yürüdü hamdolsun şuna durumu iyi inşallah Arasımda iyi olacak merak etme daha küçük olduğu için iyileşmesi hızlanır ve doktor ne diyorsa aynen uygulaAllah razı olsun kardeşim benim valla elimden gelidiği kadar çabalıyorum ama.her anne mükemmel ve kusursuz değildir![]()