Sorum var Yatış verildi dün 😓

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nehir ada'm tarafından oluşturulan Yatış verildi dün 😓 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,451 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yatış verildi dün 😓
Konbuyu başlatan Nehir ada'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nehir ada'm

Nehir ada'm

Kayıtlı Üye
rank
İnşaallah bir sıkıntı çıkmaz canım çok geçmiş olsun Allah yardimcin olsun🤲
Allah razı olsun 🤲 hepinizden
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Stres yapma kuzum hayırlısını ne gün ise o gün gelsin gelişimi nasıl miniğin
Plasentadan besin alamıyor dedi dün perinatoloji deki doktor böle giderse erken almamız gerekiyor dedi 34 haftan dolsun dedi rutin tansiyon nst ciğer geliştirici iğne kan sulandırıcı iğne dünden beri 4 tane serum takdilar 😞 bilmiyorum bakalım nolcak daha doktor gelmedi hemşireler takip ediyor Allah razı olsun onlarda bana bilgi veremiyorki doktor olmadan

Zamanında gelir inşallah kuzum
İnşallah 🤲🤲🤲

Zamanında gelir inşallah kuzum
İnşallah 🤲🤲🤲

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Allah razı olsun 🤲 hepinizden

Plasentadan besin alamıyor dedi dün perinatoloji deki doktor böle giderse erken almamız gerekiyor dedi 34 haftan dolsun dedi rutin tansiyon nst ciğer geliştirici iğne kan sulandırıcı iğne dünden beri 4 tane serum takdilar 😞 bilmiyorum bakalım nolcak daha doktor gelmedi hemşireler takip ediyor Allah razı olsun onlarda bana bilgi veremiyorki doktor olmadan

İnşallah 🤲🤲🤲

İnşallah 🤲🤲🤲
Stres yapma kuzum şükür ki en azından doğsa sıkıntı olmaz 34 hafta dogup kuveze girmeyen bebekler var . Şükür bu haftaya kadar bir şey olmamış miniğine Rabbim hayırlısı ile sag Salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Nehir ada'm

Kayıtlı Üye
rank
Stres yapma kuzum şükür ki en azından doğsa sıkıntı olmaz 34 hafta dogup kuveze girmeyen bebekler var . Şükür bu haftaya kadar bir şey olmamış miniğine Rabbim hayırlısı ile sag Salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
İnşallah 🤲🤲🤲🤲 herşey miniğim için ztn o sağlıklı olsun ben başka bir şey istemiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar