Yatış Yapıldı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan Yatış Yapıldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,993 kez görüntülenmiş, 171 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Yatış Yapıldı
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Kızlar yatış yapıldı😪😪 acılmam var çok korkuyorum 😢
Hülya ya daha yeni gördüm nasıl yatış yaptılar ya neden nasıl açılma var kaç santim ağlama bir tanem üzülme doktor ne dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar tek tek yazamıyorum affola nst bağlıyım ciğer geliştirici iğne yapacaklar vajinal progestoran verecekler gece Allah'ım sizden razı olsun iyi ki varsınız
Ya hülyammmm,🥺🥺🥺🥺

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
YYa
Yaa nasılsın peki canım benim ❤️ bnde diyorum hülyam nerede 😢
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah birtanem inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Bebeğim bu dünya da inşallah alacak nefesleri yiyecek ekmekleri vardır ya inşallah tutunurlar bu günlerde geçer ya

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kızlar tek tek yazamıyorum affola nst bağlıyım ciğer geliştirici iğne yapacaklar vajinal progestoran verecekler gece Allah'ım sizden razı olsun iyi ki varsınız
Kuzummm dualarim seninle kendini yüksek tut olurmu sakin moralini bozma yoksa onlar hisseder ve gerilirler sakin ol rabbim yolu yordama koymuştur 🥰🥰🥰🙏🙏🙏🤲🤲

Şəfəq

Kayıtlı Üye
rank
Canım inşaallah iyi olacaksın heyacan keçirme qorxma rahat ol iyi duşun iyi olsun 🤲seni anlıyıram mende 26hefdelik ekiz uşaqlarımı erken doğdum kalmadılar. Tikiş qoyulubmu sene? Pragesderon erken doğumu önleye bilir inşaallah yaxşı olar uşaqıvı sağlığla alarsan qucaqıva🤲 sen uzulme dua et yaxşı olar

Tüm sayfalar yüklendi.