Yatış Yapıldı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan Yatış Yapıldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,991 kez görüntülenmiş, 171 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Yatış Yapıldı
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Ayşem sana demiştim ayaklarım şişti diye geldim böyle oldu😥
Sakin ol canım kaç santim açılma var peki doktorlar konteol altına alır merak etme açılma oldu diye hemen doğum olacak değil sakın kötü düşünme stres yapma sakin ol

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Sakin ol canım kaç santim açılma var peki doktorlar konteol altına alır merak etme açılma oldu diye hemen doğum olacak değil sakın kötü düşünme stres yapma sakin ol
Amin aşkım inşallah nst sancı çıkmadı çok şükür
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum yatıyorum hastanede sancı yok dedi

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Amin aşkım inşallah nst sancı çıkmadı çok şükür

Kuzum yatıyorum hastanede sancı yok dedi
Oh iyi bari çok şükür ❤️ çok şükür ha çok sevindim gerçekten açılma durumu nasıl

Oh iyi bari çok şükür ❤️ çok şükür ha çok sevindim gerçekten açılma durumu nasıl
Allah ikisini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim sende şah salim zamanında doğumunu yapar iyi olursun inşallah ❤️

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Allah ikisini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim sende şah salim zamanında doğumunu yapar iyi olursun inşallah ❤️
Onun hakkında bilgi verilmedi kuzum sabah doktorlar gelince soyluyecekmis erken doğum riski var dediler

Tüm sayfalar yüklendi.