Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 yaştan sonra yeme alışkanlıkları damak tatları değişiyor canım üsteleme omlet pankek krep vb. şeylerle vermeye çalış bir süre sonra tekrar yemeye başlar
1 yaştan sonra yeme alışkanlıkları damak tatları değişiyor canım üsteleme omlet pankek krep vb. şeylerle vermeye çalış bir süre sonra tekrar yemeye başlar
Katılıyorum buna yada mesela benim oğlum omleti asla sevmez ama ilk başya deli gibi uerdi şuan tek sevdiği haşlanmış yumurta oda sadece beyazımı çok sever yumurtaya dair. Diğer türşü mesela yemeği önüne koyarım o hem yer hem oynar o ara bende ona yediririm oda bana verir oynarak yiyor yemeği öyle yediği için karışmıyprum doyunca kendi kalkıyor
Katılıyorum buna yada mesela benim oğlum omleti asla sevmez ama ilk başya deli gibi uerdi şuan tek sevdiği haşlanmış yumurta oda sadece beyazımı çok sever yumurtaya dair. Diğer türşü mesela yemeği önüne koyarım o hem yer hem oynar o ara bende ona yediririm oda bana verir oynarak yiyor yemeği öyle yediği için karışmıyprum doyunca kendi kalkar bende özellikle bizimle birlikte yemek yemesi için dikkat ediyorum bizim yediğimizi görünce daha bı iştahla yiyor bı sure yumurtaya ara verip daha sonra tekrar deneyeyim o zaman
Aynen canım birde kahvaltısa ona özel bir tabak ayarla yanına çatal koy isterse onunla yesin isterse eli ile yumurtayı da öyle yap el ile yemeği de çok seviyorlar çünkü